Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır yoktur.

Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?

Din coğrafya meselesidir. Binlerce yıl önce Yunanistan' da doğsaydın Zeus'a, Hindistan'da doğsaydın Hinduizm dinine inanacaktın. Tartışmaya gerek bile yok bence.

Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?
Allah kelamını koruyor. Dediğin gibi olsaydı nasıl anlaşılacaktı siyah ile beyaz.

Neyse bana göre mantıksız bir cevap verdiniz, soruma cevap verebilen olursa etiketlesin beni.

Ayette yazanı yazdım. Allah resmen meydan okuyor. Ben Allahın olmadığını iddia etseydim ilk hedefim Kuran'ı bozmak olurdu.
Allah meydanmı okuyor? Heralde Allahı insan ile karıştırıyorsun. Bir tanrı meydan okuyorsa o tanrı değildir. Meydan okuyor ise onun eksik veya yaratılmış olduğunu gösterir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…