Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır yoktur.

Çarpıtma istersen Allah mühlet verdi, onları sınadı, geçmiş kavimler kitapları bozdular. Allah'ın haramlarını helal gibi yazdılar. Şimdi Allah diyor ki mutlak güç sahibi benim, ben sizi sınadım siz kibre kapıldınız, buyurun Kuran'ı da değiştirin. Onu koruyacak olan Biziz.
Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?

Sadece dünya değil tüm evren ademoğlu için düzenlendi. Ve hatta sürgün yeri diyebiliriz. Evet dinim söylüyor bunu. Evrenin genişlemekte olduğu Zariyat Diyanet mealinde "Göğü kudretimizle biz kurduk ve şüphesiz biz genişletmekteyiz." şeklinde yazılı.
Bir çok canlıdan devasa ağaçları da örnek gösterdim nasıl faydalandığımızı da anlattım.
Taşkömürü yatakları ...
Din coğrafya meselesidir. Binlerce yıl önce Yunanistan' da doğsaydın Zeus'a, Hindistan'da doğsaydın Hinduizm dinine inanacaktın. Tartışmaya gerek bile yok bence.

Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?
Allah kelamını koruyor. Dediğin gibi olsaydı nasıl anlaşılacaktı siyah ile beyaz.

Neyse bana göre mantıksız bir cevap verdiniz, soruma cevap verebilen olursa etiketlesin beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı