Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?Çarpıtma istersen Allah mühlet verdi, onları sınadı, geçmiş kavimler kitapları bozdular. Allah'ın haramlarını helal gibi yazdılar. Şimdi Allah diyor ki mutlak güç sahibi benim, ben sizi sınadım siz kibre kapıldınız, buyurun Kuran'ı da değiştirin. Onu koruyacak olan Biziz.
Ayette yazanı yazdım. Allah resmen meydan okuyor. Ben Allahın olmadığını iddia etseydim ilk hedefim Kuran'ı bozmak olurdu.Hocam Allah'la birebir konuşmuş gibi yorumlayarak çarpıtan sizsiniz.
Din coğrafya meselesidir. Binlerce yıl önce Yunanistan' da doğsaydın Zeus'a, Hindistan'da doğsaydın Hinduizm dinine inanacaktın. Tartışmaya gerek bile yok bence.Sadece dünya değil tüm evren ademoğlu için düzenlendi. Ve hatta sürgün yeri diyebiliriz. Evet dinim söylüyor bunu. Evrenin genişlemekte olduğu Zariyat Diyanet mealinde "Göğü kudretimizle biz kurduk ve şüphesiz biz genişletmekteyiz." şeklinde yazılı.
Bir çok canlıdan devasa ağaçları da örnek gösterdim nasıl faydalandığımızı da anlattım.
Taşkömürü yatakları ...
Allah kelamını koruyor. Dediğin gibi olsaydı nasıl anlaşılacaktı siyah ile beyaz.Allah her şeyi biliyorsa bu adamların inkar edeceğini ve kitapların bozulacağını da biliyordu. O zaman neden ilk başta bozulamayacak bir kitap göndermedi? Neden kendi kitaplarını koruyamadı?
Yoktur demekte çok kolaymış. Bence dinin getirdiklerini yerine getirmemek için inkar ediyorsunuz.Hayır yoktur.
Soru tam olarak ne ?Neyse bana göre mantıksız bir cevap verdiniz, soruma cevap verebilen olursa etiketlesin beni.
Tanrınızı mutlu ediyorsunuz. Size sevap, huri veriyor daha ne olsun.Kardeşim, nedense bir insan Islam'a uygun yaşadığında mutlu oluyor, kuran okuyunca huzurlu oluyor. Bir de böyle düşün.
Allah meydanmı okuyor? Heralde Allahı insan ile karıştırıyorsun. Bir tanrı meydan okuyorsa o tanrı değildir. Meydan okuyor ise onun eksik veya yaratılmış olduğunu gösterir.Ayette yazanı yazdım. Allah resmen meydan okuyor. Ben Allahın olmadığını iddia etseydim ilk hedefim Kuran'ı bozmak olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.