Tanrıyı Tanıma Problemi

Tanrıya inanmakla dinlere inanmak aynı şey değildir. Tanrıya inanmak için dinlere inanmamız gerekmez. İslam'ın tanrısına inanmak için kurana inanman gerekir. Ayrıca illa tanrı ve evrenin başlangıcı gibi sorulara cevap bulmak zorunda değilsin. Sonuç olarak yine olasılık hesabına kalıyor tanrının var olup olmaması.

Tanrılar varlar arkadaşlar, Reaya olarak şimdi kafalar karışık olabilir.

Gerçekten de tanrılar varlar, Lakin çobanlar tanrı değildirler, çobanlardan da düşmüş melek ya da sürgünde tanrı olmaz.

Tanrılarla antlaşma yapaydınız zaten bunları biliyor olurdunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Döktüm çeyizlik bohçayı doldurdum tazeli basmayı bide not yazdım bizimkilere haftaya kalmaz artistim anne
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir tanrıya inanan zaten bu tanrıyı kabul ettiği için onun dinine mensup olmuyor mu?Bir tanrı eğer var ise bomboş biz Dünya'da chill takılalım diye yaratmamıştır muhakkak bir amacımız olmalı.

@just chillin @237920

Yaklaşık sanırsam 7 milyarlık dünya nüfusu içinde 4.3 milyar kadar küçük ve büyükbaştan oluşan reaya sürüsüne sahipler, Hassuna ve Halaf haricindeki köylerden çıkanlar sanırsam 1.5 milyar civarında diye biliyorum.

Buna karşın küçük baş büyük baş olmayanlardan sanırsam bir milyar civarı dünyada bulunuyor.

Dünyamızın da egemen tanrıları 4.3 milyarlık sürünün sahipleri olan Hassuna ve Halaflılar.

Doğrudur Bomboş takılalım diye yaratmışlardır Hassuna ve Halaflılar onların sürüsünden üretim küçük baş büyük başlardan bahsediyorum. Çünkü fabrikaları mevcuttur.

Çok saldırganlardır bu bahsettiğim tanrılar, onlarla antlaşma da antlaşmalı bankalardan yapılmaktadır şu an.

Gidiyorsunuz mevduat açıyorsunuz, Mevduatınızın bir limiti var o limiti aşarsanız antlaşma yapmış oluyorsunuz.

Bir kaç milyon dolar gibi ya da tahmini 10 ila 15 milyon dolar tanrılarla antlaşma yapabilmek için başlangıç.

Tanrılar katına dahil olmak için gereken mevduatın takibini de zaten Forbes ve benzeri listelerden endekslerden bulabilirsiniz.

Not : Forbes IMF FED o aklınıza gelen kuruluşların hepsinin de sahipleri zaten şu an Türkiye'de inanılan dinin yaratıcıları tanrılardır.

Bir tanrıya inanan zaten bu tanrıyı kabul ettiği için onun dinine mensup olmuyor mu?Bir tanrı eğer var ise bomboş biz Dünya'da chill takılalım diye yaratmamıştır muhakkak bir amacımız olmalı.

Tanrı kendini gösterince tanrı olmuyor, düşmüş meleklerle sürgünde tanrılar buna örnektir.

Tanrı yarattığı atomların içine girsin diyorsun yani, bir ressamın çizdiği resime kendisinin girdiği, bir marangozun yaptığı tahtaya girmesi gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…