Tabii olur bunlara güven olmaz.İnternette gezerken karsima tapswap diye bir şey cikti. Telegram'da ekrana tiklayarak coin falan topluyorsunuz bu toplama kisminda telefone zarar verme ihtimali falan var mı mining gibi?
Tabii olur bunlara güven olmaz.
Ben birkaç kez yaptimda simdi Telegram'i falan sildim garanti olsun diye oradan iyice arinmis miyimdir yoksa baska seyler yapmam lazim mi?
Kaspersky ile bir tara.
Hayır zararı yok. Temmuz'da listelenecekmiş ben 3 hesaptan topluyorumiyi kazanç verirse sonra kafanı duvarlara vurma sakın
![]()
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun?Hocam bunu nasıl yapıyoruz anlatır mısın?
Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsun?
Oyuna girmediğin zamanlar bot senin için topluyor ben öyle biliyorum. 12 saatte bir galiba o zamanı tam bilmiyorum. Nasıl gelecek cüzdan bağlanmıştı muhtemelen oraya gelir. Nasıl çekersin cüzdandan binance gibi borsaya atarsın oradan binance TR ye aktarıp direk bankaya çekebilirsin. Tabi borsan yoksa birisinden yardım alman gerekecektir.Coin bize nasıl gelecek ve nasıl çekeceğimi merak ettim arkadaşım anlattı fakat tam olarak anlamadım. Bir de bot almıştım o da coin kasıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.