Tarayıcı Kasma Problemi

Kaplanbjk006

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sistemim Ryzen 5 3600 16 GB RAM 3060 Ti ekran kartı bulunduruyor. Oyunlarda gram kasma yaşamıyorum. Ancak Office uygulamalarında ve tarayıcımda kasma denmez de ekran da hareket ederken değişik hissettirir ya onu yaşıyorum. Özel olarak YouTube da izlediğim video hızı artınca görüntü donuyor birden geliyor donuyor birden geliyor. Farklı tarayıcılar da denedim RAM'i en fazla 1 GB tüketiyor. Windows'um orijinal sizce neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı için bağlantıda önerdiğim ayarları uygular mısınız?
Hangi tarayıcı uzantılarını kullanıyorsunuz? Başka tarayıcıda kasma sorunu yaşıyor musunuz?

AIDA64 HTML raporunu oluşturup, paylaşın.

Yani sorununuzu tam anlamadım ama oyunlarda problem yaşamayıp da normal işlemlerde yaşamanız çok ilginç. Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin. Office programları orijinal değil de korsan indirip cracklediyseniz ondan kaynaklanabilir. Boştayken de ne kadar RAM ve disk kullanılıyor bakın bakalım. Belki bir şey sisteminizde problem yaratıyordur.

Yani sorununuzu tam anlamadım ama oyunlarda problem yaşamayıp da normal işlemlerde yaşamanız çok ilginç. Farklı bir tarayıcı kullanmayı deneyin. Office programları orijinal değil de korsan indirip cracklediyseniz ondan kaynaklanabilir. Boştayken de ne kadar RAM ve disk kullanılıyor bakın bakalım. Belki bir şey sisteminizde problem yaratıyordur.
Hocam boşta ram maksimum 100 de 20 oluyor sekme sayısı çoksa diğerleri 10 falan ancak görüyor.
Hangi tarayıcı uzantılarını kullanıyorsunuz? Başka tarayıcıda kasma sorunu yaşıyor musunuz?

Tüm tarayıcılar aynı gibi hocam. Dediğim gibi akıcı değil daha uygun bir tabir olabilir. Dediğiniz testleri uygulayıp atayım birkaç saate.
Hocam boşta ram maksimum 100 de 20 oluyor sekme sayısı çoksa diğerleri 10 falan ancak görüyor.

Tüm tarayıcılar aynı gibi hocam. Dediğim gibi akıcı değil daha uygun bir tabir olabilir. Dediğiniz testleri uygulayıp atayım birkaç saate.
Ek olarak uzantı chrome uzantısı olan video speed controller var sadece ama o yokken de aynısıydı.

Hocam raporu kaydettim ama dosyayı yükleyemiyorum baya uzun bir rapor var elimde nasıl çıkarım yapabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı