Tarayıcı önerisi

Opera GX kullanıyordum fakat birkaç konuda veri çaldığını ve diğer tarayıcılara göre daha yavaş olduğunu söylüyorlardı. Bir konuda Brave tarayıcısı çok önerilmişti. Ben de Brave tarayıcısına geçmeye karar verdim. Sizce iyi mi? Geri dönmeli miyim Opera'ya? Başka bir tarayıcı önerirseniz hangisi olur?
Brave,gerçekten çok iyi şuanda kullanmakta olduğum tarayıcıdır kendisi.

Hocam ben mi yanlış biliyorum yoksa Opera GX gerçekten de 2. en hızlı tarayıcı olarak dünya sıralamasında mı yer alıyor.
Ayrıca Opera GX veri falan çalmıyor çalsada en ünlü yayıncılar YouTuber'lar kullanmazdı.
Ayrıca Opera GX veri falan çalmıyor çalsada en ünlü yayıncılar YouTuber'lar kullanmazdı.

Hocam Opera sponsor oluyor yayıncılara ve YouTuber'lara zaten fark ettiyseniz elraen gibi yayıncıların modları bile Opera GX kullanıyor oradan anlayabilirsiniz ve hafif bir araştırma sonucunda veri çaldığını görebilirsiniz.

Hocam şu "videolar"ın linkini atsanız çok mutlu olurum

Chrome'da veri çalıyor ona bakılırsa sonuçta çok reklam alan bir firma ve reklamı neye göre kime göre veriyor değil mi? Tabiki de sizin verilerinizle! Hiç mi bir alışveriş sitesinden baktığınız ürün başka sitelerde karşınıza çıkmadı!
Hocam açıkcası ben bu yalanı forumlarda duydum sadece başka hiçbir yerde geçmiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı