Merhaba güzel bir tarayıcı önerisi yapabilir misiniz 4 GB RAM'im var.
Bir de ne tür bilgiler hesap bilgilerimi.
Onu ben bilemem, ama kredi kartı bilgilerini çalmıyorlar.
Aynen yeni olan Edge.Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz.
Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i.
Benim bildiğim kişiler üzerinden reklam vesaire benim de tam bilgim yok bu yüzden ben endişe duymuyorum asla. Ha fotoğraflarımı vesaire bilmem girdiğim sitelerin verileri çalınsa dahi umurumda değil. İnternet bir kere masum değil zaten orası ayrı.Bir de ne tür bilgiler hesap bilgilerimi.
Normalde hatırlamıyorum ama profilinizden gördüm şimdi o konuyu, ben böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Bazen kurulum yanlış olabiliyor o yüzden ISO dosyasını tekrar indirip Rufus ile USB belleğe yazdırıp format atmayı deneyin tekrar. Bu arada asla Windows 10'a bulaşmayın 8.1'de sıkıntı var ise 7'de kalın.
Tamamdır Windows 10'da kalacağım bir de Edge'e geçtim![]()
Hayırlı olsunPardon yanlışlıkla Windows 10 demişim Windows 7'de kalacağım![]()
Aynen yeni olan Edge.
Maalesef çoktan satılmıştır zaten bu saaten sonra ne kullansan aynı.
Benim bildiğim kişiler üzerinden reklam vesaire benim de tam bilgim yok bu yüzden ben endişe duymuyorum asla. Ha fotoğraflarımı vesaire bilmem girdiğim sitelerin verileri çalınsa dahi umurumda değil. İnternet bir kere masum değil zaten orası ayrı.
Onu ben bilemem, ama kredi kartı bilgilerini çalmıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.