Tarayıcı Önerisi

Arkadaşlar tüm yanıtlarınız için teşekkürler. Hala emin değilim bir süre Edge deneyimlemem gerekiyor sanırım. @Fallen God ustam şu yüzden geçmek istiyorum; bu forumda konuşulanlar vs bende de olan şeyler. Fazla RAM kullanımı işlemci kullanımı vs. ama ben hem kaynaklarımı tasarruflu kullanmayı hem de Opera GX ile yoluma devam etmeyi istiyorum. RAM sınırı da koyamıyoruz donma vs dolayı.

O zaman kısa bir süre Edge'yi kullan sevmezsen geri Opera'ya dönersin aga.
 
Selamlar. Uzun süredir Opera GX kullanıyorum. Sistemi fazla kullandığının farkındayım fakat bu kadar hoş gelen başka bir tarayıcı kullanamadım. Edge geçmek istiyordum fakat Opera GX'i aynı şekilde geçirmem gerekiyor. Ya biraz şu mantık var bende; ben iş yapan biriyim. İş derken sürekli para kazanmak değil. Yaptığım birçok şey var ve Opera GX ile bunları çok rahat yapıyorum. Örnek olarak Steam'den oyun kartlarıyla kâr ediyorum. Orada şunun gibi bir adres var diyelim; .../gamecard/564165/ bunu kopyalarken çift tıklamam istediğim yeri kopyalamaya yetiyor. Yani sanırsam o da beni anlıyor artık. Bunu Edge ile yapabilir miyim bilmiyorum. Bir de ekstra olarak görev çubuğunu şeffaf hale getirdim ve Opera arka planımı da aynı şekilde yaptım çok hoş duruyor. Edge veya başka bir tarayıcıya geçmek istesem tüm ayarlarımı olduğu gibi bire bire çok yakın bir şekilde geçirebilir miyim? Yani Gx'ten vazgeçmek istemiyorum ama bu aralar forumda çok fazla insan kötülemeye başladı. Sizden bu konuda yardım istiyorum. Yalnız şunu istiyorum; ne olur fanboylar ve antiler koşturmasın. Düzgünce tarafsız artılarını ve eksilerini öğrenmek istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Firefox hocam. Hızlı ve gizliliğe önem veriyor. Ublock Origin Adblocker eklentisi ile size mükemmel bir internet deneyimi sunar.
 
Firefox hocam. Hızlı ve gizliliğe önem veriyor. Ublock Origin Adblocker eklentisi ile size mükemmel bir internet deneyimi sunar.
Bro 4 adet reklam engelleyici kullanıyorum. Adblock, adguard, ublock, opera kendi engelleyicisi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı