Tarayıcı Önerisi

Edge de katı mod + uBlock Origin ile ayar yaptım (rehber var forumda) fark edilir derece de yavaşlama söz konusuydu. Sistemim gayet iyi + internetim 100Mbps. Varsa yöntemin yaz yapalım hızlandıran + koruyan.
Ublock origin falan yavaslamaya sebep olmaz.
Firefox'umda binbir eklenti yuklu, gram yavaslama yok.

Hayir, aksine hizlandigi bile oluyor.
Birkac eklenti ile veri toplanmasi olabildigince onlenebiliyor, bu eklentiler Browser'da yavasliga sebep olmuyor.

Arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben yorumları okumaya gelmiştim fakat ayar vsden ikidir bahsediliyor. Böyle bir konu vs yapsanız ve güncellemeye devam etseniz güzel olmaz mı? Benim ne yapmam lazım misal iyi olurdu öğrensem. Bahsedilen tarayıcıları yükledim. Librewolf hızlı geldi iyiymiş. Benim tek derdim buydu ama :D korunursak da iyi olur, hızlanırsa daha da iyi olur. :D teşekkürler.

Arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben yorumları okumaya gelmiştim fakat ayar vsden ikidir bahsediliyor. Böyle bir konu vs yapsanız ve güncellemeye devam etseniz güzel olmaz mı? Benim ne yapmam lazım misal iyi olurdu öğrensem. Bahsedilen tarayıcıları yükledim. Librewolf hızlı geldi iyiymiş. Benim tek derdim buydu ama :D korunursak da iyi olur, hızlanırsa daha da iyi olur. :D teşekkürler.
Bahsedilen hızlı tarayıcılar arasında en iyileri
- Ghostery Dawn (Sadece benim önerdiğim)
- Brave
mevcut. Benim internet hızımın etkisiyle beraber Google'u 1 saniyeden kısa bir sürede açabilmekteyim.

Bence de çok fark yok ama gizlilik konusu çok önemli. Gizliliğinize saygılı herhangi bir tarayıcı kullanabilirsiniz. VPN gerekli bir işlev değil. Tor Browser kullanabilirsiniz VPN ihtiyacını karşılar.

Hocam cidden merak ediyorum gizlilik konusuna neden bu kadar önem veriyorsunuz ki zaten telefonlarınızda vs Google ile irtibatınız olan her yerden bilgileriniz alınıyor satılıyor hatta buna sosyal medya uygulamaları falanda dahil, bu kadar gizliliğe karşı verilen önem neden? Bu tarayıcı aldığı bilgileri daha iyi hizmet sunabilmek kişiselleştirilmiş reklamlar için falan kullanıyor. Bilen birisi açıklayabilir mi gizlilik mevzusunun bize karşı yaratacağı sorunları veya zararlarını?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı