Tarayıcı önerisi

Öneride bulunuyoruz o dislike atanların dislike atmasındaki saygısızlığı anlamam için onların kapasitesine düşmek gerekiyor galiba.
Ben Chrome'yi önerdim bunu önerdim diye dislike atan arkadaşlar size gülüyorum.
Ne ekersen onu biçersin bende sana dislike attım kapiş?
 
Sorunlu ve güvenlik sorunu teşkil eden Chrome hariç diğerleri.
Normal kullanıcılar için EDGE yeterli ve gayet güzel, alternatifi Opera.
Tarayıcıların her türlü özelliğinden istifade etmek isteyenler için Firefox.
Firefox vazgeçemeyeceğim tek programdır. ( Tarayıcı tanımlaması kasten kullanılmadı.)
 
Edge'yi beğenmeyen arkadaşlara söyleyeyim Windows 10 11 en hızlı stabil az RAM tüketen 1. Edge 2. Google Chrome.
Performansına Ram kullanımına bir şey diyemem teset etmedim ama, dizaynının ve ana ekranın aşırı kötü ve kalabalık olması, özelleştrilebilir olmaması, mahremiyetinize önem vermemesi ve windows tarafından zorla dayatılması gayet yeterli sebepler kullanmamam için.
 
Hem öneri, öneriden de önemlisi deneyimleriniz ve kullanım kolaylığı olarak hangi tarayıcıları önerirsiniz? Halihazırda Chrome ve gx kullanmaktayım. Bu ikisi dışında önerirseniz sevinirim. (biraz da kafiyeli kelime oyunları falan 😃)

Vivaldi öneriyorum çok bilindik değil ama kapalı kaynak özelliği dışında [BENCE] Brave'den sonra en iyisi Opera'ya sakın girme yeter.
 
1: Brave.
2: Firefox.

Brave bir tık bloated olarak geliyor. Fakat bazı ayarlamalardan sonra harika bir tarayıcı. Performans olarak gayet iyi. Gizlilik ve mahremiyetiniz açısından güzel bir tercih.

Firefox'u 2. seçeneğe almamın nedeni tarayıcı motorunun Brave'e göre hissedilir bir şekilde daha yavaş olması lakin kötü bir tarayıcı değil özellikle Google'ı tek el mantığından uzak tutmak için tercih edilebilir aynı şekil gizlilik ve güvenliğe önem veren tarayıcılardandır.
Not: Brave Chromium tabanlı bir tarayıcıdır.
 

Geri
Yukarı