Tarayıcıda veya bilgisayarda keylogger olduğu nasıl anlaşılır?

Enes a t s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğr
Emailimi kontrol ederken Ubisoft'tan gelen bu maili fark ettim.

resim_2022-08-03_091519532.png

Bunu gördüğümde hemen şifremi değiştirmek için alttaki butona tıkladım fakat tıkladığımda.

ghh.JPG

Şeklinde bir uyarı aldım. Daha sonrasında mailin sahte olduğunu düşünerek Ubisoft'un kendi sitesine girip oradan şifre sıfırlama isteği attım fakat tarayıcımdan o maile girdiğimde yine fotoğraftaki uyarıyı aldım bilgisayarımda/tarayıcımda virüs olduğunu düşünüyorum bilgilerim tehlikede mi? Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Emailimi kontrol ederken Ubisoft'tan gelen bu maili fark ettim.

Eki Görüntüle 1472706

Bunu gördüğümde hemen şifremi değiştirmek için alttaki butona tıkladım fakat tıkladığımda.

Eki Görüntüle 1472708

Şeklinde bir uyarı aldım. Daha sonrasında mailin sahte olduğunu düşünerek Ubisoft'un kendi sitesine girip oradan şifre sıfırlama isteği attım fakat tarayıcımdan o maile girdiğimde yine fotoğraftaki uyarıyı aldım bilgisayarımda/tarayıcımda virüs olduğunu düşünüyorum bilgilerim tehlikede mi? Ne yapmamı önerirsiniz?

Malbarbytes indir bir tara derim bir de önemli hesapların falan şifresini değiştir Steam Gmail vb.

uBlock Origin kullanıyorsun reklam vs diye engelliyor geçici veya kalıcı olarak açabilirsin sayfayı bir sıkıntı yok böyle şeylerden korkuyorsan antivirüs programı kullanmalısın veya tek seferlik ESET Online scanner ile tarama yapabilirsin ayda birkaç sefer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı