Çözüldü Tarayıcıdaki donmalar neden olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KALX

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Lexar Thor 2x16GB 6000MHz CL38
SSD veya HDD modeli
Lexar Gen 3x4
Ekran kartı
RX 7800XT
Anakart
ASUS Prime B650M-R
İşlemci
Ryzen 5 7600
Selamlar. Yaklaşık 20 dakikadır PC'de Chrome üzerinden takılıyorum ancak nedenini anlayamadığım bir şekilde mouse vs. ekran sadece tarayıcıda donuyor. O anda aşağıya bıraktığım ekran görüntüsü aldım. Yaklaşık 3-4 kez oldu, sebebi nedir? Herhangi bir tarayıcı uzantısı vs. de kullanmıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-20 155900.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-20 155900.png
    87,5 KB · Görüntüleme: 20
Çözüm
Selamlar. Yaklaşık 20 dakikadır PC'de Chrome üzerinden takılıyorum ancak nedenini anlayamadığım bir şekilde mouse vs. ekran sadece tarayıcıda donuyor. O anda aşağıya bıraktığım ekran görüntüsü aldım. Yaklaşık 3-4 kez oldu, sebebi nedir? Herhangi bir tarayıcı uzantısı vs. de kullanmıyorum.
Donanım hızlandırıcıyı kapatınca düzeliyor mu?

Çözüm
Kapattım ve bir süredir gerçekleşmedi. Hocam ayrıca oyundayken falan alt+tab atıp tarayıcıya geçince ekranın yarısı donuk yarısı hareketli oluyor, onun sebebi ne olabilir? Donan kısma click atmadıkça da düzelmiyor. AMD kart ile mi alakalı?

Kapattım ve bir süredir gerçekleşmedi. Hocam ayrıca oyundayken falan alt+tab atıp tarayıcıya geçince ekranın yarısı donuk yarısı hareketli oluyor, onun sebebi ne olabilir? Donan kısma click atmadıkça da düzelmiyor. AMD kart ile mi alakalı?
Hocam tamamen çözülmedi durun. Donanım hızlandırıcıyı kapatınca çözüldüğüne göre sürücü sorunlu.
Ekran kartı sürücüsünü silip en güncelini indirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı