[Tarih Açıklandı] Minecraft bir tane alana bir tane hediye!

Haber derken Microsoft'un duyurusunu kast ettim yaz a kadar bedrock veya Java alırsan tahminen Haziran'da hediye olarak diğer sürümü verilecek yani Java aldıysan bedrock bedrock aldıysan Java.

Ay sonunda kesin olarak alacağım bedrock versiyonunu. Bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu elinize sağlık hocam teşekkür ederim :D
 
Hocam evinize kargoyla gönderilecek. Nasıl ulaşabilir sizce, hesabınıza tanımlanır büyük ihtimalle ben Mojang admini değilim bilemiyorum konudaki herkes beni Mojang admini sanıyor heralde.
Soruyu size sormadım ki ben? Neden üstünüze alınıp iğneleyici iğneleyici konuşuyorsunuz? Sorduğum soruyu hala anlamamış haldesiniz. Uzatmayın lütfen.
 
Hocam bence bu teklif bir gelsin öyle ikisini toplu alın ben olsam sizin yerinizde beklerdim.

Beklemeyide düşündüm başta ama şu an alsam 76TL'ye bedrock alınca yazında Java Edition gelecek. Direk kampanya başlayınca alsam belki daha yüksek bir fiyat olur diye korkuyorum açıkçası. Ay sonunda alayım diye düşünüyorum %90 ama tam emin de değilim hala.
 
Ben de Game Pass üzerinden almayı düşündüm de yazın ikisi bu şekilde verileceğini duyunca beklemeye karar verdim, arkadaşın da dediği gibi 85 liraya bedrock almak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi, ya da Game Pass mi?
@TBTURK
 
E ben bunu sormadım ki? Biliyorum zaten 1 tane java sürümü olduğunu. Düzgün okuyun sorduğum soruyu.
Alacağınız yeni hesaplar Microsoft hesabı olacağından ikisi de tanımlanacak.
Ben de Game Pass üzerinden almayı düşündüm de yazın ikisi bu iekilde verileceğini duyunca beklemeye karar verdim, arkadaşın da dediği gibi 85 liraya bedrock almak mı daha mantıklı yoksa beklemek mi, ya da Game Pass mi?
Gamepass aylık. Beklersen belki bedrock'tan yerel fiyatlandırma kalkabilir. Ayrıca 76TL bedrock.
 

Geri
Yukarı