W
WD40
Ziyaretçi
Keşke öyle sorsaydın...Arkadaşlar söylemek istediğimi yanlış anladınız. Kitapta eski Türk devletleri anlatılırken neden Atatürk'ün olmadığını merak ettiğim için açmıştım konuyu.
Keşke öyle sorsaydın...Arkadaşlar söylemek istediğimi yanlış anladınız. Kitapta eski Türk devletleri anlatılırken neden Atatürk'ün olmadığını merak ettiğim için açmıştım konuyu.
Keşke öyle sorsaydın...ama başlıkta “1000-1500 sene önceki tarih ne işimize yarayacak?” Demişsin.
Sayısal okumuştum. Okulumun ismi de; “... Atatürk Anadolu Lisesi” olduğu içindir belki de bu kadar ağırlıklı görmemiz.Eşit ağırlık veya sözel seçenler görüyor olabilir mi
Arkadaşlar söylemek istediğimi yanlış anladınız. Kitapta eski Türk devletleri anlatılırken neden Atatürk'ün olmadığını merak ettiğim için açmıştım konuyu.
Onu demek istememiş. Sekizinci sınıfa kadar sürekli Atatürk’ün hayatını işliyoruz. Her sene aynı konuları başa sarıyoruz. Doğumu, gittiği okullar, askeri hayatının başlangıcı vesaire...Nedeni İnkılap Tarihi ve Atatürk olması değil mi zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.