Tarihi geçmiş ayran içmek zararlı mı?

İyide bilmiyordum ki. Diktim kafaya kınayt onlayn oynarken tadı bir ekşi geldi yine de yuttum. Dedim Allah Allah bir tarihine bakayım dedim 4 sene geçmiş aradan.
Hocam 2017 diyorsunuz farkında mısınız doktora gidin hemen ayrıca o ayranı satan yerden de şikayetçi olun 2017 nedir?

Vallahi kimseden satın almadım buz dolabının arkalarında buldum :D

Sabahtan beri içim içimi kemiriyor bir sağlık ocağına gideyim.

4 yillik ayran halen ayni formunu koruyacak, yarisini icene kadar da fark etmeyeceksiniz. Kutusunu cekip son kullanma tarihini gostermezse troll konudan ban yeme ihtimali var, konuyu raporlayacagim. Ayrica su ana kadar da hastaneye gitmemesi ayri ironik. Cani hic degerli degilmis 🤣

İyide bilmiyordum ki. Diktim kafaya kınayt onlayn oynarken tadı bir ekşi geldi yine de yuttum. Dedim Allah Allah bir tarihine bakayım dedim 4 sene geçmiş aradan.

Eğer Rol yapıyorsanız ya amacınız nedir? Bunun komik bir şey olduğunu falan mı sanıyorsunuz insanlara yalan söylemenin komik olduğunu falan mı sanıyorsunuz?!Burası bir forum sizin eğlence yeriniz falan değil arkadaşım sen bunun farkında falan değilsin.

Aynen, dolap değil soğuk hava deposu sanki. Bir evde nasıl 4 yıllık ayran bulunuyor? Hiç mi kimse demedi biz bunu 4 yıldır saklıyoruz.

Market sektöründe çalışıyorum, taze ve süt ürünlerinde son kullanma tarihinden 1 gün önceki ürünleri bile tüketmenizi önermiyorum, 4 yıl nedir, arkadaşın biri 9 yıllık falan diyor o ürün Gollum' a dönüşmüştür hemen hastaneye koş hemen benim bile midem bulandı buradan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı