Tarihte LGBT yüzünden ortaya çıkan hastalıklar var mıydı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bulaşacağı varsa bulaşıyor, kadından-erkeğe erkekten-erkeğe...
LGBT yüzünden çıkan bir hastalık var mıdır? Kesin cevap veremeyiz herhalde ama bulaşma konusunda bir cevap verilebilir.

LGBT yüzünden çıkan hastalık var mıdır? Sorusuna kesin cevap verilebilir. Çünkü LGBT bireylerin girdiği ilişki çesidini LGBT olmayan bireyler de girebilir. Yani lgbtliler bambaşka bir ilişki yaşamıyor ki. İnsan yani sonuçta. Diğer dedikleriniz mantıklı.

Bak dostum, şu bilmişliğinizi bir kenara bırakın artık. hıv'nin muhtemelen 20. yüzyılın ilk yarısında, maymunların etleri için avlanması ve doğranması sırasında insanlara bulaştığı düşünülmektedir. Öne sunulan kaynaklarınız bile muhtemelen diyor. Ben yalan söylüyorlar demiyorum benim de düşüncem bu yazılanla aynı. Fakat size anlam veremiyorum ortada netlik yok sadece varsayımlar var ve siz bunlardan bir tanesini kesinlikle ondan dolayı değil diyerek eleyebiliyorsunuz.

Basit ve kısa cevap vereceğim ve lütfen anlayın. Eşcinsellik binlerce yıldır insanlığın bir parçası. Yani 20.yüzyılda ortaya çıkmadı. Eğer hiv virüsü eşcinsellik ile ortaya çıksaydı binlerce yıldır hayatımızda var olurdu. İkinci olarak ve en basit olanı, eşcinseller farklı bir tür değil. Bayağı bildiğimiz insan. Yani eş cinsellik ile ortaya çıkabilecek her hastalık eşcinsel olmayan insanlarda da rahatlıkla ortaya çıkabilir. Ben bilmişlik yapmıyorum ama siz hiç araştırmadan öğrenmeden beni bilmişlikle suçluyorsunuz. Lütfen gidin biraz en azından temel biyoloji öğrenin. Virüslerin uzun yıllardır insanın doğa ile teması sonucu insanlara bulaştığını da bilmiyorsunuz anladığım kadarı ile. Lütfen önce virüs nedir bunu öğrenin.

LGBT ile cinsel hastalıkların bir alakası yok. Genelde LGBTde daha kontrolsüz cinsel ilişki olduğu için bu üyelerde daha sık rastlanıyor.
Tabi cinsel ilişki yolundan dolayı oluşacak hastalıklar bunun dışında. Anal yolla ilişkide bağırsak ve dışkı yolundan dolayı hastalık kapabilirsiniz yada vajinal bölgeye ağız yolu ile müdahelede mantar kapabilirsiniz gibi.

Hocam, hetero ilişkide ve ters ilişkide bulaşacak hastalıklar, bulaşabilir. Sırf eşcinsel diye farklı bir hastalık gözükmüyor.

LGBT yüzünden ortaya çıkan hastalık diye bir şey yok. Cinsel yolla bulaşan patojenler var. HIV, HPV, Hepatit, Frengi, Bel soğukluğu vs. gibi ancak bunun LGBT bireyler ile bir ilgisi yok. Heteroseksüel çiftlerde de bu patojenler yayılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı