Tartışma sırasında çok heyecanlanmak

Bunun sporla hiç alakası yok. Öz güvenini kimsenin telkini ile kazanamazsın. Sen kendin bunu başaracaksın. Öyle ya da böyle bir yerden başlayacaksın. Sporla üçgen vücutta yapsan yeri gelir karşında ki hatun kişisine karşı yine afallarsın. Sonra arkandan kas yapmış ama beyin ufalmış demesinler.
Öncelikle size sormak istiyorum. Bunu nasıl kas yap ve kas yığını olup insanlara haddini bildir olarak anladınız ?, Ben orada spor yapacağı takdirde fazla kilolarından kurtulup ( tabi varsa ) belli bir seviyeden sonra yapılı ve sağlıklı bir vücuda hatta küçük ağırlıklar ile biraz ilgilenirse kaslı, sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olacağını bunun da psikolojik refah seviyesini yüksek tutmasına neden olacağını söyledim. Sizin galiba kaslı bir insan olarak algılayışınız aşağıdaki resim gibi. Ama benim demek istediğim ise şu resimde ki gibidir.

Dosya Ekleri

• Layne1-700x959.jpg
    Layne1-700x959.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 136
  • asd.jpg
    asd.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 162
Kavga anında adrenalin hormonu salgılanır, buna müteakip kalp atışları hızlanacağı için kaygı ve endişelenebilir insan.
Kimi insan var, kavga anında aşırı heycanlanıyor ve hiç birşey yapamıyor.
Bir takım ilaçlar var bunları engelleyen, Dideral ve Beloc gibi.
İlac kalp atışlarını yavaşlatıyor ve adrenalin salgılanmasını bloke ediyor.

Konu canlandırılmış ancak hafızamda kalan bir konu bu :)

Vücudun verdiği en doğal tepkilerden birisidir. Vücudun kendini koruma yöntemidir. Anti-Virüs programı gibi bir şeydir kısacası. Seni korkutur, kötü hissettirir ama öbür yandan da kavgaya hazırlar vücudunu. Korkar kaçarsan pek de bir şey kaybetmezsin açıkçası. Çok para kazanmaya bak, uğraşma boş insanlarla.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı