Tasarım için 8000-10000 TL arası monitörsüz sistem toplama

Hocam SLI performansı sizi üzmez 5820K nın. Kaybedeceğiniz performans yüzde 1. 980Tİ yerine TitanXi seçmek hem referans tasarım olduğundan hemde fiyat farkından mantıksız. Rampage Extreme biraz uçuk bir kart. Verdiğim kart üzmez sizi emin olun. Asusun X99 Deluxe da tercih edilebilir. Gönlünüz rahat olsun bende PC yi alırken yaklaşık 1 ay önce az sormadım bu soruları. Sorunuza gelirsek MSİ ben stok olmadığından MSİ aldım. Pek bir fark olmaz. Fakat imkanım olsa kesinlikle EVGA tercih ederdim. Telefon numarası vereyim görüşelim isterseniz.

Anlıyorum, demek sli/crossfire yaparsak performans düşüklüğü yüzde 1 değerleri kadar düşük olacak...Ben bu rakamın yüzde 20-30 olacağını sanmıştım neden sandıysam artık...O halde evga gtx 980 ti alayım...İleride mecbur kalırsam ve para bulursam yanına bir tane daha ekleriz...Peki anakart üzerinde illa şu şu özellikler olmalı der misiniz? Örneğin USB 3.1 veya thunderbolt desteği olmalı gibi...

*Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim ancak inanılmaz derecede kıskanç bir karım var, üstelik kız/erkek ayrımı da yapmıyor :)) Umarım yapılan iyiliğe nankörlük olarak saymazsınız bu durumu...Verdiğiniz bilgileri gerçekten dikkate alıyorum, not aldım zaten bazılarını...

Anlıyorum, demek sli/crossfire yaparsak performans düşüklüğü yüzde 1 değerleri kadar düşük olacak...Ben bu rakamın yüzde 20-30 olacağını sanmıştım neden sandıysam artık...O halde evga gtx 980 ti alayım...İleride mecbur kalırsam ve para bulursam yanına bir tane daha ekleriz...Peki anakart üzerinde illa şu şu özellikler olmalı der misiniz? Örneğin USB 3.1 veya thunderbolt desteği olmalı gibi...

*Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim ancak inanılmaz derecede kıskanç bir karım var, üstelik kız/erkek ayrımı da yapmıyor :)) Umarım yapılan iyiliğe nankörlük olarak saymazsınız bu durumu...Verdiğiniz bilgileri gerçekten dikkate alıyorum, not aldım zaten bazılarını...
Ne demek hocam. Bence siz Rampage gibi bir kart almayın. Normal yollu hatta en fazla X99 Deluxe alın. Hocam illa olsun denecek bişey yok. Zaten X99 serisi herşeyi olan kartlar. Tavsiyem Gaming 7 veya X99 Deluxe bütçenize göre seçin alın. Çok kullanılıyorlar sizi üzmezler. Hocam ekran kartını falanda kıskanmasın sonra bi gün gelirsiniz kart parça parça. :D

Overclock'tan anlasam da yapsam keşke...Size sorduklarımı da alayım sistem tamamlansın, o zamana ölmezsem yine sorarım nasıl olduğunu. Siz denediniz mi overclock? Cidden dedikleri kadar performans artışı sağlıyor mu?

Sıvı soğutmayı ihmal etmeyin cevap evetse.
Ben aslında işlemci soğutucusu olarak "noctua nh-d14" alayım diyordum, çünkü sıvı soğutmadan zerre kadar anlamıyorum, belirli aralıklarla masraf çıkaracak bir şey ise bana göre değil sanırım ancak gerekli bir şey ise mecburen alacağız napalım...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı