Queshen
Decapat
Yok hocam direk ilçe MEB'e gidip dilekçe verdim, onaylanınca SMS geliyor ardından da Halk Eğitime gidip kayıt yaptırdım. Ama şu anda kayıtlar kapalı kayıt olamazsınız diye biliyorum.Hocam peki tasdikname alıp mi gittiniz.
Yok hocam direk ilçe MEB'e gidip dilekçe verdim, onaylanınca SMS geliyor ardından da Halk Eğitime gidip kayıt yaptırdım. Ama şu anda kayıtlar kapalı kayıt olamazsınız diye biliyorum.Hocam peki tasdikname alıp mi gittiniz.
Yok hocam direk ilçe MEB'e gidip dilekçe verdim, onaylanınca SMS geliyor ardından da halk eğitime gidip kayıt yaptırdım. Ama şu anda kayıtlar kapalı kayıt olamazsınız diye biliyorum.
Mazeret yoluyla kayıt yaptırdınız anladığım kadarıyla hocam inşallah ocak ayında 2.donem kayıtları başlayınca bende geçebilirim. Sağ olun sorularıma cevap verdiğiniz için.
Evet mazeret yolu ile kayıt yaptırdım. Umarım sizde geçebilirsiniz. Rica ederim başka sorularınız olursa yazabilirsiniz.![]()
Rica ederim![]()
![]()
Hocam ben tasdikname almadım, ilçe MEB'e gidip dilekçe verdim.Hocam son bir soru sorabilir miyim tam olarak tasdiknamede ne yazdınız maddi durummu ya da başka bir şey mi?
Hocam ben tasdikname almadım, ilçe MEB'e gidip dilekçe verdim.
Dilekçe de ne yazdığımı tam olarak hatırlamıyorum bundan dolayı yanlış yönlendirme de yapmak istemiyorum. İlçe MEB'e gittiğinizde sizi yönlendireceklerdir.Hocam dilekçede ne yazdınız peki normalde dilekçe yazacaktım tasdikname yazmışım pardon.
Dilekçe de ne yazdığımı tam olarak hatırlamıyorum bundan dolayı yanlış yönlendirme de yapmak istemiyorum. İlçe MEB'e gittiğinizde sizi yönlendireceklerdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.