Taşıma sonrası bilgisayar açılmıyor

Maiar

Hectopat
Daha fazla  
Tatil için eve geldim. Bilgisayarı ve monitörü eve PTT kargo ile yolladım gelmeden önce. Ekran kartını çıkarıp kendim getirmemek gibi bir salaklık yaptım. Şu an ekran ekleyeceğim fotoğraftaki gibi. BIOS pilini çıkartıp şans yaver giderse dedim fakat sonuç yok. İşlemcim AMD Athlon 880K olduğu için ekran kartı harici görüntü alamıyorum. Monitörü test ettim monitörde sıkıntı yok.

rsz_p_20170606_194415_vhdr_auto.jpg

PC Bileşenleri:

ASUS HM68-plus anakart
Msi RX 470 Gaming 4X ekran karti
8GB DDR3 RAM
AMD Athlon X4 880K İşlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını çıkarıp sarı uçlarını silgiyle silip tekrar takıp dener misiniz ? Böyle bir problemi bu şekilde çözen vardı. Ben ramda sorun olunca silgiyle sarı uçlarını soket girişi yani kullandım sonuç almıştım.

Ekran kartını test ettim başka PC de, açıldı sorunsuz ama görüntü gitti. Eve geldim tekrar taktım 8 saat sorunsuz çalıştı sonra aniden yine görüntü gitti. Şimdi açıyorum yine hemen görüntü gidiyor. Anakartı çıkarıp kontrol ettim fiziksel olarak sağlam. Büyük ihtimalle VRAM sorunu. Amazonla konuştum kartı yolla paranı iade edelim dediler. MSI RX 470 GAMING 4GB bana toplam 246 dolara maal olmuştu. Şu an kartın fiyatı uçmuş ve stokta yok.

Şimdi fiyatlara tekrar baktım MSI RX 570 alabiliyorum iade alacağım parayla. Yalnız işlemcim AMD Athlon 880K büyük ihtimalle darboğaz yapacak...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı