Çözüldü Taşınabilir, anakarta takılı olmayan HDD'ye oyun yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zed34

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Msı pro a 620m e
Taşınabilir, anakarta takılı olmayan HDD'ye oyun yüklenir mi?

Çözüm
Yüklenir aynı sistemde kullanıldığı sürece problem olmaz. Şimdi gelip "yavaş olur" diyecekler var, o da doğru, USB + HDD hızı yükleme hızları günümüz alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre yavaş kalır.

Başka sistemde açmaya çalıştığında problem çıkartabilir, save/kayıt dosyalarını sistemde tuttuğu için çoğu yeni oyun onları da ayrıca bulup yedeklemek ve açmak gerekir.
Yüklenir aynı sistemde kullanıldığı sürece problem olmaz. Şimdi gelip "yavaş olur" diyecekler var, o da doğru, USB + HDD hızı yükleme hızları günümüz alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre yavaş kalır.

Başka sistemde açmaya çalıştığında problem çıkartabilir, save/kayıt dosyalarını sistemde tuttuğu için çoğu yeni oyun onları da ayrıca bulup yedeklemek ve açmak gerekir.

Çözüm
Toshiba 4TB taşınabilir hard diskim var öyle boşta duruyor 1TB SSD'im yetmediği için bütçem de ek SSD almaya yetmiyor düşündüm Toshiba'ya oluyor ise ona oyun yükleyeceğim.

Hmm anladım tabii ki olur ancak a bilgisayarın da setupu tamamlanmış oyun b bilgisayarın da çalışmayabilir. Tabii ki kendi bilgisayarınız da yükleyip kendi bilgisayarınız da oynayabilirsiniz.

Toshiba 4TB taşınabilir hard diskim var öyle boşta duruyor 1TB SSD'im yetmediği için bütçem de ek SSD almaya yetmiyor düşündüm Toshiba'ya oluyor ise ona oyun yükleyeceğim.
Olur yapabilirsin, yukarıda yazdıklarıma dikkat et sadece. Bir de harici hdd'yi mermer veya metal bir şey üzerine koy, ısınacak - sıcaklığı sevmez elektronik aletler.

Farklı bir PC de açma niyetim yok yavaş olurdan kasıt nedir açılış süresi mi Online oyun oynanmaz mı?

Farklı bir PC de açma niyetim yok yavaş olurdan kasıt nedir açılış süresi mi Online oyun oynanmaz mı?
Oynanır, yüklenme süresi açılış süresi SSD ye alışık kişiler için "yavaş" geliyor - çok da takılacak bir durum değil. Online da oynayabilirsin. Sadece sürekli texture/kaplama yüklemesi olacaksa o çok ufak etkiler 2K/4K oynamıyorsan, fark etmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı