Yüklenir aynı sistemde kullanıldığı sürece problem olmaz. Şimdi gelip "yavaş olur" diyecekler var, o da doğru, USB + HDD hızı yükleme hızları günümüz alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre yavaş kalır.Taşınabilir, anakarta takılı olmayan HDD'ye oyun yüklenir mi?
Taşınabilir, anakarta takılı olmayan HDD'ye oyun yüklenir mi?
Yüklenir aynı sistemde kullanıldığı sürece problem olmaz. Şimdi gelip "yavaş olur" diyecekler var, o da doğru, USB + HDD hızı yükleme hızları günümüz alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre yavaş kalır.Taşınabilir, anakarta takılı olmayan HDD'ye oyun yüklenir mi?
Hocam biraz daha açıklar mısınız demek istediğinizi tam anlamadım.
Toshiba 4TB taşınabilir hard diskim var öyle boşta duruyor 1TB SSD'im yetmediği için bütçem de ek SSD almaya yetmiyor düşündüm Toshiba'ya oluyor ise ona oyun yükleyeceğim.
Olur yapabilirsin, yukarıda yazdıklarıma dikkat et sadece. Bir de harici hdd'yi mermer veya metal bir şey üzerine koy, ısınacak - sıcaklığı sevmez elektronik aletler.Toshiba 4TB taşınabilir hard diskim var öyle boşta duruyor 1TB SSD'im yetmediği için bütçem de ek SSD almaya yetmiyor düşündüm Toshiba'ya oluyor ise ona oyun yükleyeceğim.
Yüklenir aynı sistemde kullanıldığı sürece problem olmaz. Şimdi gelip "yavaş olur" diyecekler var, o da doğru, USB + HDD hızı yükleme hızları günümüz alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre yavaş kalır.
Başka sistemde açmaya çalıştığında problem çıkartabilir, save/kayıt dosyalarını sistemde tuttuğu için çoğu yeni oyun onları da ayrıca bulup yedeklemek ve açmak gerekir.
Oynanır, yüklenme süresi açılış süresi SSD ye alışık kişiler için "yavaş" geliyor - çok da takılacak bir durum değil. Online da oynayabilirsin. Sadece sürekli texture/kaplama yüklemesi olacaksa o çok ufak etkiler 2K/4K oynamıyorsan, fark etmezsin.Farklı bir PC de açma niyetim yok yavaş olurdan kasıt nedir açılış süresi mi Online oyun oynanmaz mı?
Farklı bir PC de açma niyetim yok yavaş olurdan kasıt nedir açılış süresi mi Online oyun oynanmaz mı?
Isınmasına çözümü anlamadımOlur yapabilirsin, yukarıda yazdıklarıma dikkat et sadece. Bir de harici hdd'yi mermer veya metal bir şey üzerine koy, ısınacak - sıcaklığı sevmez elektronik aletler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.