Oynanıyor ben daha önce meraktan denemiştim ama harici diskim aşırı ısınmıştı. Ama benim harici disk 8-9 senelik var. Yeni harici disklerde de aynı şekilde ısınıyorsa oynamanızı tavsiye etmem çünkü çok ısınması zarar verir, ömrünü azaltır.
Gerçekten eğer sorun olmayacaksa kurmak isterimOynatır hocam ben babalar gibi oynuyorum bir sıkıntısı yok. Yükleme ekranında ufak farklar var.
USB 3.0'dan taksam yine de takılmalar olur mu?Kasma sorunu yaşarsınız tahminimce, zaten USB'den bağlayacaksınız anladığım kadarıyla, imkanınız varsa SATA'dan bağlayın.
Gerçekten eğer sorun olmayacaksa kurmak isterim.
USB 3.0'dan taksam yine de takılmalar olur mu?
Çok teşekkürler yorumun için oynadığın oyunlar ağır mı GTA gibi Assasins Creed Battlefield gibi?Ben 3.0'dan bağlıyorum. Bir sıkıntısı yok takılmalar yaşamıyorum.
Çok teşekkürler yorumun için oynadığın oyunlar ağır mı GTA gibi Assassin's Creed Battlefield gibi?
Aslında ilk onu düşündüm fakat gerçekten sonra uğraşmak istemediğim için bu konuyu açtım illaki Sata kadar temiz bir performans beklemiyorum ama hiç oynatmaz olacağını bilsem kesinlikle sata bağlardım.Eğer harici disk ihtiyacınız yoksa içini açıp dönüştürücüyü sökerseniz zaten 2.5 inç bir laptop Hdd si elde edersiniz ki bunu da sata ile bağlayıp mis gibi kullanabilirsiniz perofmrans kaybı olmadan
Sistemden yana sıkıntım yoktu merakımı giderdiğiniz için teşekkürler.GTA V Online, HDD üzerinden oynuyorum, kasma gibi sıkıntısı yok. (Tabii sistem iyi değilse kasar.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.