Taşınacağım evde internet altyapısı yok

Port varsa altyapı sistemde kayıtlı değilse güncellerler sistemi hocam.
Şimdilik boş port ve altyapı gözükmüyor. Fakat karşı evde internet olduğu kesin, komşumuzdan evinin nosunu aldık, onda altyapı gözüküyor fakat orada da boş port gözükmüyor.

Şimdilik boş port ve altyapı gözükmüyor. Fakat karşı evde internet olduğu kesin, komşumuzdan evinin nosunu aldık, onda altyapı gözüküyor fakat orada da boş port gözükmüyor.

Mh yi arayıp isteğinizi söylediniz mi?

Deprem bölgesinde olduğumdan dolayı internetleri koşulsuz şartsız iptal edebiliyormuşum ücretsiz iptal ediliyormuş. Ama internet lazım bana, nasıl yapacağım?
Sadece Türk Telekom değilde başka yerlerden sorgulayın. Port var diyen bir ISS olursa direk taşıyın. Vodafone olur S.online olur kablonet, turknet vs vs.

Sadece Türk Telekom değilde başka yerlerden sorgulayın. Port var diyen bir ISS olursa direk taşıyın. Vodafone olur S.online olur kablonet, turknet vs vs.
Hepsini yaptım hocam. Hiç bir yerde altyapı ve boş port gözükmüyor. Kablonet turknet hepsini denedim. Ne yapıcağım?

Türk Telekom müdürlüğüne gidip konuşun. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Genel müdürlükten yapmanza gerek yok, bize söylerseniz biz ön nakil başvurusu açabiliriz diyorlar. En geç 180 gün içerisinde ya da erkende nakil başvurunuz olabilir diyorlar. Yani bilemiyorum, geç gelirse o zamana kadar internetsiz kalacağım. 180 gün zaten yaklaşık 6 ay :(

Adana da var mı bilmiyorum ama radiolink internet servisleri var hocam geçici süreliğine onlara geçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı