Taşınacağım evde internet altyapısı yok

Yanlışım yoksa 2 yıl taahhüt olayı yalan o işler 1 yıl ile sınırlandırıldı yıllar önce. Demek ki bu Türktelekom denen ahlaksız şirket hala insanları dolandırmakta. 2 yıl taahhüt olmaz efendim bu yalandır.

Hocam yalan işte öyle bir hakkı yok bu yüzden bu sözleşme yapılsa bile feshi gerçekleştiriliyor. Yoksa ben böbreklerini almak için sözleşme yapabilirim seninle ama bu illegal olduğundan feshini yaparsın. Gerçi bu durumda bu işlemi gerçekleştirecek hastanede olmaz ama bir sürü yasadışı sözleşme yapılıyor kendim de zamanında bunlarla uğraştım medikal bir olaydı hem de. Savcılığın umrunda bile değil. Neyse konu özeti öyle bir şey yapması bunun var olduğunu göstermez. Böyle bir şey var olmadığı için feshedebiliyorsun zaten. Yoksa sözleşme mantıklı olmak hatta yasal olmak zorunda bile değil kendim çokça şahit oldum yasal olmayan sözleşmelere.

Yaşadığın şehirde Radyolink internet hizmeti veriliyorsa tavsiye edebilirim. Yakın binalarda boş port varsa bina yönetiminden ricada bulunarak bir elektrikçiye kendi evine kadar bir kablo çektirip internet hizmeti alabilirsin.

Karşı binanizda internet varsa bölgede altyapı vardır demek. Sokaktan geçtiği için çok sürmez birkaç kablo bağlayıp hallederler. Fiber konusunu bilmiyorum.

Bizim taşıdığımız evin karşısında altyapi vardi, bize gelmesi 2.5 yil aldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı