Taşınacağım evde internet altyapısı yok

Kablolu olarak bağlatmayı başarabilirsen tamam ancak tespit edilirse sıkıntı çıkar yasal birşey değil benim bildiğim? tam emin değilim bu konuda. Benim sunduğum çözüm geçici olarak senin eve kendi netin bağlanana kadar. Sonuçta paran boşa gitmez sonrasındada bu aleti evde kullanırsın güçlendirici olarak.

Bizde aynı sorunu yaşadık 1 sene superbox ile idare ettik, sonrasında Türk Telekomda okul arkadaşıma denk geldim ve 1 haftada hallettiler:)
Yani okul arkadaşından mı interneti çektin?

Arkadaş Türk Telekomda kablolamada çalışıyor. Dolayısıyla gitti içerde konuştu ve bir hafta sonra sokağa geldiler yolu açıp bağladılar apartmana internet tüm apartman mutlu oldu. Sonuçta 4 hane daha müşteri kazandı TT.
Vay be öyle arkadaşa kurban. Hocam vallaha bilmiyorum ya, bizim evin yanında ve karşı evde internet var fakat bizde yok. Nasıl internet bağlatırız onu bilmiyorum.

Genel müdürlükleri hızlı çalışır mı onu bilemiyorum. Ama o eve taşınacağım kesin, ayrıca ben aylık 400-500GB veri kullanıyorum.

Vay be öyle arkadaşa kurban. Hocam vallaha bilmiyorum ya, bizim evin yanında ve karşı evde internet var fakat bizde yok. Nasıl internet bağlatırız onu bilmiyorum.
Birde twitter üzerinden TT CEO'su Ümit Önalı etiketleyerek durumunu ayrıntılı olarak yaz. O zamanda biraz daha çok dikkate alıyorlar diye biliyorum. Ben bir konuda öyle yapmıştım 2 gün içinde genel merkezden aradılar :) sonuçta CEO etiketi varya durum biraz daha değişiyor. Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar adresinede yaz derim. Her yolu denemelisin yoksa hiçbirşey olmaz.

Türk telekom müşteri hizmetlerini aradım. 1. ve 3. katlarda da altyapı yok. Ön nakil işlemleri 180 gün içerisinde çözümlenmektedir, hattın yasal sahibi babam olur kendisi onun araması lazımmış. Öyle yapacağız başka çaresi yok, superboxdan mağdur olanlar var. Ben idare ederim, ama çok masraf çıkıyor. Ayrıca ben çok internet harcıyorum..

Tamam ama ben kablolu olarak bağlatmak istiyorum. Ayrıca benim 50mbps internetim var, 50mbps internetimi eve taşıttıracağım. Komşunun internet hızı daha az.

Bu altyapı işini nasıl yaparız, yan evde ve karşı evde internet var tek bizim evde internet altyapısı yok.
Komşuda olup da sizin binada yoksa port pasif durumda göründüğü için altyapı yok hatası alıyorsunuzdur. Müdürlüğe planlama birimine gidin orada altyapı yok gösteriyor ama komşuda var deyin adam sistemden portu tekrar devreye alacaktır. Ben bu şekil çözdüm. Dolap ve kutularda yeterli port olmasına rağmen altyapı yok gösterdiği için internet değiştiremiyordum. Sorunumu bu yolla çözdüm. Eğer adam ilgiliyse hatta direkt harita üzerinden binayı size gösterip dairenizi soracaktır. Mutlaka deneyin.

Komşuda olup da sizin binada yoksa port pasif durumda göründüğü için altyapı yok hatası alıyorsunuzdur. Müdürlüğe planlama birimine gidin orada altyapı yok gösteriyor ama komşuda var deyin adam sistemden portu tekrar devreye alacaktır. Ben bu şekil çözdüm. Dolap ve kutularda yeterli port olmasına rağmen altyapı yok gösterdiği için internet değiştiremiyordum. Sorunumu bu yolla çözdüm. Eğer adam ilgiliyse hatta direkt harita üzerinden binayı size gösterip dairenizi soracaktır. Mutlaka deneyin.

Evet hocam bende yeni eve taşınırken aynı şeyi yaşadım hiçbir altyapı yok gözüküyordu fakat TurkNet Online işlemlerden taşıyınca 1 saat 60 Mbps VDSL gözüktü şimdi yine aynı hiçbir altyapı gözükmüyor.

Evet hocam bende yeni eve taşınırken aynı şeyi yaşadım hiçbir altyapı yok gözüküyordu fakat TurkNet Online işlemlerden taşıyınca 1 saat 60 Mbps VDSL gözüktü şimdi yine aynı hiçbir altyapı gözükmüyor.
O zaman müdürlüğe gidip durumu açıklarsak, direk mi açılıyor hocam?

Evim depremde hasar gördüğü için taşınacağım. Şu an evimde HiperNet 50Mbps kullanıyorum. Taşınacağım evde altyapı yok, fakat direk evin karşısında komşumuzun interneti var. Türk Telekom genel müdürlük cart curt diyorlar ama 1 yılı sürer diyorlar. Karşı komşumda internet var bu süreçte ne olur? Turkcell Superonline Superbox demeyin on binlerce mağdur var. Ayrıca aylık 800TL veremem çok pahalı. 50Mbps paketine 140TL veriyorum bana göre iyi fiyat. Bu durumda ne yapabiliriz, altyapı gelirse fiber mi gelir biri bahsedebilir mi?

Ayrıca Türk Telekom'un taahhüdünü deprem olmadan önce yeniledik, yani 2 yıl taahhüt var.

Bundan birkaç yıl önce şimdiki oturduğum yere taşındım karşı binadan bize fiber çekmeleri için 4 sene boyunca uğraştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı