Ölü durur herhalde.Hocam custom soğutmanın içine balık atsak nasıl durur?
Ben de kendi düşüncemi ekleyeyim.Amaaaannnn takiliyorum @er36po bey zenginlikte neymis, lakin PC'nin masrafi benim bile dudaklarimi ucuklatti... 30bin TL bir hobi icin cok para.
Ben bol keseden dagitmam, kazandigim paraylada bol bol tatil yapip, evimin kredisini ödüyorum. (6 sene kaldi kismetse...)
Zenginlik üzerine harika bir yazi vardir dur alintilayim...
Güzel söz degil mi?Para yiyecek alır ama; iştah alamaz.
Para yatak alır ama; uyku alamaz.
Para bir ev alabilir ama; yuva alamaz.
Para lüks şeyler alabilir ama; kültür alamaz.
Para eğlence alır ama; mutluluk alamaz. (New Age)
![]()
Bem köpek almıştım büyük bir hevesle aldım sanırım 8 ay kadar baktım. Sonra artık köpekle ilgilenmemeye başladığımı fark edince sattım. Köpek çok ilgi ister. Büyük bir sorumluluk iyi düşün sonra yazık olmasın hayvancağıza.Ben de köpek almak istiyorum ama izin yok.Neyse size hayırlı olsun.
Pek sorumluluk sahibi olduğum söylenemez. Olmazsa komşumuzun köpeğini sevmekle geçineceğim.Bem köpek almıştım büyük bir hevesle aldım sanırım 8 ay kadar baktım. Sonra artık köpekle ilgilenmemeye başladığımı fark edince sattım. Köpek çok ilgi ister. Büyük bir sorumluluk iyi düşün sonra yazık olmasın hayvancağıza.![]()
Para yiyecek alır ama; iştah alamaz.
Güzel söz degil mi?Para yatak alır ama; uyku alamaz.
Para bir ev alabilir ama; yuva alamaz.
Para lüks şeyler alabilir ama; kültür alamaz.
Para eğlence alır ama; mutluluk alamaz. (New Age)
![]()
Para varsa huzur vardır, yanılıyorsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.