İnceleme Tayyab Kart

Açıkçası kartı boş verinde konuda ki mesajlar çok iyi sıkılıyordum iyi geldi. En azından tayyab güldürdü tek işlevini yerine getiriyor.

Aynen öyle hocam geçen surinin biri altız doğurmuş ulan arkadaş nasıl becerebildin onu alnınakoyim kedi gibiler.

Sevap kazanacağınızı iddia eden tek finans kuruluşu. Hayatta hiçbir şey %100 garanti edilemezken bu finans kuruluşu ön ödemeli kartlarını kullanınca sevap kazanacağınızı garanti ediyor.

Ya bro ödeme yaptıkça sp kazanıyorsun (sevappoint) ben geçen bir şeyler aldım 100 TL üzerine 9865 sp verdi.

Hocam kediler daha az doğuruyor. Ciddiyim. Bunlar bir cinsel ilişkide altız doğururken kediler 4-5 defa falan doğuruyor en fazla.

Adamların nasıl sperm hücreleri varmış be duvarı dikse duvardan çocuğu olacak.

Ya bro ödeme yaptıkça sp kazanıyorsun (sevappoint) ben geçen bir şeyler aldım 100 TL üzerine 9865 sp verdi.

Hocam ben şu anda eksi karmadayım (!) Bu kartı alırsam Cennet'e gidebilecek miyim (!)

Adamların nasıl sperm hücreleri varmış be duvarı dikse duvardan çocuğu olacak

Suriyeli Golem diye yeni bir canlı türü ortaya çıkar hocam.

Arkadaşlar ben hala benim sıfır kasa 300 sevaplı makineye takas arıyorum. V8 motoru ve 9 vitesi de var. Düz yolda 300 basabiliyorsunuz. Harika bir makine.

Hocam ben şu anda eksi karmadayım (!) bu kartı alırsam Cennet'e gidebilecek miyim (!)

Suriyeli golem diye yeni bir canlı türü ortaya çıkar hocam.

Bizim evin altındaki dairedeki Suriyeli ilk 11'i dizdi zaten ümit özdağla beraber baskın yapacağım az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…