Apollo 11
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Astrofizik
Çıkaramazlar. Brütünüzü biliyorsanız hesabını yapın. Düşük gelir ise şikayetçi olun.
"Hizmet akdi sona ermiş yani işten çıkmış veya çıkarılmış olanların; hizmet akdinin feshi, işten çıkarılma, ücret – prim – ikramiye – fazla mesai alacağı, kıdem ve ihbar tazminatı alacağı gibi konulardaki ihbar ve şikayet başvurularını işyerlerinin bağlı bulunduğu yerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya bu müdürlüklere bağlı hizmet merkezlerine yapmaları gerekmektedir."
Bu arada ihbar tazminatınızı da unutmayın. Sizi ya belirli bir süre çalıştıracaklar, ya da o sürenin parasını verecekler.
İhbar kullandırılmadı, onun tazminatını da elbette alacağım.
işten çıkarıldıysanız eğer ihbar tazminatınızı da unutmayın, aşağıdaki adresten 30 günlük brüt ücretinizi yazarak almanız gereken kıdem tazminatınızı hesaplayabilirsiniz.
Kıdem İhbar Tazminatı Hesaplama | Kpmg Vergi
kpmgvergi.com
iş arama hakkı verilmedi, direk çıkartıldım. Bu sebepten dolayı elbette ihbar tazminatını alacağım. Ama biliyorum ki karşı taraf tazminat konusun da bana zorluk çıkartacak, bende iyice işin rengini değiştirip mahkemeye başvuracağım, mahkeme dahilin de günlük çalışma süresi olan 8 saatin aşılıp 10 saat çalışıldığı için o 2 saatin tazminatını bile alabilirim.İş arama hakkı da mevcut. Günde 2 saat. Bunu anlaşmalı olarak toplu da kullanabilirsiniz.