Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamada herhangi bir sosyal medya düzenlemesinin olmayacağını ve bir yasaklama sansür ceza vb. gibi düzenlemelerin olmayacağını belirtti.

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, mecliste basın toplantısı düzenledi. Yayman, bu düzenlediği meclis toplantısında sosyal medya ağlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve dünyada sosyal ağların her yanımızı kuşattığını belirtti. Yayman, dünyada 4 milyar 20 milyon sosyal ağ kullanıcısı olduğunu, Türkiye'de ise bu rakamın 64 milyon olduğunu söyledi. Yayman, bu rakamların ne kadar büyük bir değişimin ve dönüşümün yaşandığını ortaya koyduğunu ve sosyal ağların her tarafımızı kuşattığını belirtti.

Yayman, herhangi bir sosyal medya düzenlemesinin olmayacağını ve Çağdaş ülkelerde, Avrupa'da olan uygulamanın, Türkiye'de aynısının olmasını istediğini vurguladı.

 
Çağdaş ülkelerde, Avrupa'da olan uygulamanın, Türkiye'de aynısının olmasını istediğini vurguladı.

85b57837ef77361fbeb034b36e4b49b6.jpg
 
Türkiye büyük millet meclisi (TBMM) dijital mecralar komisyonu başkanı ve ak parti hatay milletvekili Hüseyin yayman, yaptığı açıklamada herhangi bir sosyal medya düzenlemesinin olmayacağını ve bir yasaklama sansür ceza vb. gibi düzenlemelerin olmayacağını belirtti.

TBMM dijital mecralar komisyonu başkanı Hüseyin yayman, mecliste basın toplantısı düzenledi. Yayman, bu düzenlediği meclis toplantısında sosyal medya ağlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve dünyada sosyal ağların her yanımızı kuşattığını belirtti. Yayman, dünyada 4 milyar 20 milyon sosyal ağ kullanıcısı olduğunu, Türkiye'de ise bu rakamın 64 milyon olduğunu söyledi. Yayman, bu rakamların ne kadar büyük bir değişimin ve dönüşümün yaşandığını ortaya koyduğunu ve sosyal ağların her tarafımızı kuşattığını belirtti.

Yayman, herhangi bir sosyal medya düzenlemesinin olmayacağını ve çağdaş ülkelerde, Avrupa'da olan uygulamanın, Türkiye'de aynısının olmasını istediğini vurguladı.


Yoksa bir seçim mi yaklaşıyor? 🤔
 

Yeni konular

Geri
Yukarı