B.B.
Decapat
Alışveriş sitelerine mecbur vereceksin onlarda bir sıkıntı olmaz, ama elbette sağda solda paylaşmamak en iyisi. Birde şöyle düşünün, araç plakaları da çok önemli ama kimse plakasını saklamıyor değil mi? Veya telefon numaralarını?
Öyle bir şey saçmalıktan başka bir şey değil. Günde önümden yüzlerce kişinin TC kimlik numarası geçiyor bende gidip o zaman birilerinin üstüne şirket kurayım.@@Vavien.
Hayır onlara inanmıyorum. Çok farklı şekilde dolandırma yöntemleri mevcut. Dolandırıcı olmadığım için ayrıntılı olarak bilmiyorum. Gidip araştırabilirsiniz. Ayrıca neden insanlar sizin T.C numaranızı bilsin? Adam boş kağıda imza attırır üstüne şirket kurar, bunlar yaşanıyor.
İşte aradığım cevapTek başına hiçbir tehlike arz etmez, aksini iddia edenler fazla Show Haber izliyordur![]()
Madem yanlış biliyorum sen doğrusunu biliyorsun, o zaman böyle bir konu açma ? Size yanlış olan doğrularınızla mutluluklar dilerimKorkutmayın ya. Sadece tc numarası ile şirket açmak bu kadar kolay mı? Bende rastgele 11 hane sayı salllayayım, illa ki birisinin tc sini tuttururum. 80 milyon vatandaş var ne de olsa. Bence yanlış biliyorsunuz, bu kadar basit olmamalı..
Boşuna atar yapmayın. Yapılan yorumlara bakarsanız herkes farklı şey söylüyor. Evet, kimin doğruyu bildiğini bilemiyor olabilirim ama neyin doğru olabileceğine mantığım karar verebiliyor ve sizin doğruyu bildiğinizi hiç zannetmiyorum.Madem yanlış biliyorum sen doğrusunu biliyorsun, o zaman böyle bir konu açma ? Size yanlış olan doğrularınızla mutluluklar dilerim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.