TCL markası televizyon sektöründe Samsung'la yarışıyor. Google TV olduğunu iddia ediyor, sizce alınır mı?
TCL markası televizyon sektöründe Samsung'la yarışıyor. Google TV olduğunu iddia ediyor, sizce alınır mı?
Desteği kesilenler kendi işletim sistemini kullanan TV'ler oluyor. Google TV'lerde istediğin apk'yı kurabilirsin community desteği olduğu sürece, bildiğin android gibi yani. Ben şu an smarttube kullanıyorum mesela youtube yerine, içinde normalde kullandığım tarayıcı eklentileri bile var reklamları ve sponsorlukları izlememek için. Eğer kapalı bir işletim sistemi olsa bunları yapamazdım tabii, o yüzden smart TV alınıyorsa bence Google TV alınmalı.TCL doğrudan panel üreticisi ve bazı modelleri fiyat segmentinde noname ürünleri bir kenara koyarsak ciddi anlamda rekabetçi, fakat Google TV daha doğrusu Smart TV işi bence çok da verimli değil, en iyisini de alsanız bir süre sonra desteği kesiliyor ki Smart TV'lerin genel problemi bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.