TD-W9970 V3 DSL bağlantısı kopuyor

Ali Ceyhun

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıkta da gördüğünüz gibi, TD-W9970 modemde sürekli DSL gidiyor sebebini bir türlü anlayabilmiş değilim. Interneti çok uzun zamandır kullanıyorum, hiçbir sıkıntım yoktu fakat bir anda DSL sürekli gitmeye başladı. Sabah 12'ye kadar sorunsuz çalışıyor, akşam 2'den sonrada sorunsuz çalışıyor fakat diğer saatlerde 1-2 saat duruyor ve gidiyor. Online oyun oynayamıyorum. DSL dursa bile gene durduk yere gidiyor internet. Nasıl düzeltebilirim acaba? Kabloda hiçbir çizik ya da yırtılma yok.

Sorun 1 haftadır var.

Operatör kaynaklı olabilir mi?
Modem ısınıyor mu?
Modemin hava deliklerini açık tutun.

Modem'i 1 gün boyunca hiç kullanmadık (fişi çıkık şekılde beklettik) ertesi gün gene aynı problem vardı.
Eğer hava delikleri arkasındaki yerler ise evet orlar açık yerde duruyor.
Operatör derken tam anlamadım cihaz olarak diyosanız evdeki Herkes'de problem vra.

Modem'i 1 gün boyunca hiç kullanmadık (fişi çıkık şekılde beklettik) ertesi gün gene aynı problem vardı.
Eğer hava delikleri arkasındaki yerler ise evet orlar açık yerde duruyor.
Operatör derken tam anlamadım cihaz olarak diyosanız evdeki Herkes'de problem vra.

Operatör kaynaklı olabilir mi yani?
Arayınız.

Operatör kaynaklı olabilir mi yani?
Arayınız.

Operatör'den kaynaklı olduğunu duşunmuyorum
Arayınız dediğiniz muşteri hizmetleri ise bugün kaç defa denedik fakat açan olmadı maalesef.
Şu anda internet 1 saattir kesilmedi sorunsuz çalışıyor oyuna girince gidiyor.
Sorun halen devam ediyor maalesef

Son düzenleme:
Aynı modem bende de var, dediğiniz sorunların aynısını yaşıyorum. Anlamsız şekilde 2 3 gündür oluyor. Gittiği zaman bazen gelmemezlik de yapıyor.

Cidden çok değışık bir durum durduk yere bir anda oldu modem arayuzunu açık bırakıyorum duruyor kapatıyorum gidiyor oyun oynuyamaz oldum artık oyun ortasında direk atıyor.
3 gündür internet hiç gitmiyordu gayet güzeldi fakat bugün 1 saat önce gene gitmeye başladı...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı