Eiesenhower
Hectopat
Fiyatı çok uygun geldi. Windows vs kurulmayacak sadece oyun vs depolama olarak kullanılacak önerir misiniz?
Fiyatı çok uygun geldi. Windows vs kurulmayacak sadece oyun vs depolama olarak kullanılacak önerir misiniz?
Bende oyun için alacağım da memnun musunuz? Alınırmı.
Yok, yabancı yorumlarda hızların düştüğünü vs belirtmişler.Bende oyun için alacağım da memnun musunuz? Alınırmı.
Yok, yabancı yorumlarda hızların düştüğünü vs belirtmişler.
Kusura bakmayın hocam konuyu hortlatıyorumda hangi SSD aldınız ben hâlâ ne alacağıma karar veremedim oyun için alacağım.
Ne kusuru hocam, dediğim gibi yurtdışı forumlarinda pek önermemişlerdi, biraz daha bekleyip 1 TB M2 alacağım.Kusura bakmayın hocam konuyu hortlatıyorumda hangi SSD aldınız ben hâlâ ne alacağıma karar veremedim oyun için alacağım.
Hocam teste soktunuz mu ? Dolu ve boş oranları arasinda ne kadarlık bi hız farkı oluşuyor ?Ben aldım hocam SSD hızı iyi Windows da hızlı açılıyor 10 saniye sürmüyor açılması.
Ne kusuru hocam, dediğim gibi yurt dışı forumlarinda pek önermemişlerdi, biraz daha bekleyip 1 TB M.2 alacağım.
Hocam teste soktunuz mu? Dolu ve boş oranları arasinda ne kadarlık bir hız farkı oluşuyor?
İçinde Windows varken hızı bu 477GB da boş içinde 499TL'ye göre iyi HDD çilesinden kurtuldum PC de 10 saniye de açılıyor belki daha kısa fiyatı sonradan 700 TL bir şey oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.