Team T-Force Night Hawk RGB Alınır mı?

Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
Son düzenleme:
Ben kullanıyorum çok kaliteli RAM. Ömür boyu garantili. Ama RAM olarak biraz uzun yapmislar boyuna.

Ömür boyu garantili olduğuna dair bir kaynağınız var mı? Bir de thaiphoon ile çiplere bakabilir misiniz?

Evet 4x8 yapacağım.

Uzun olması önemli değil. MSI Mag CoreLiquid 360R soğutucu, ASUS TUF Gaming GT501 white kasa ile kullanacağım.
Bende aynı soğutmayı kullanıyorum render için vs. Üste takıcaksanız çok az bir mesafe kalıyor hatta kalmıyor diyebilirim. Kanat kısımları uzun biraz. Ama rgb konusunda gerçekten mükemmel.
Ömür boyu garantili olduğuna dair bir kaynağınız var mı? Bir de thaiphoon ile çiplere bakabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20200816_100036.jpg
    20200816_100036.jpg
    227,5 KB · Görüntüleme: 68
Bende aynı soğutmayı kullanıyorum render için vs. üste takacaksanız çok az bir mesafe kalıyor hatta kalmıyor diyebilirim. Kanat kısımları uzun biraz. Ama RGB konusunda gerçekten mükemmel.

Teşekkürler. Sizi biraz soru yağmuruna tutuyorum ama bir de şunu yapabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı