Team T-Force Night Hawk RGB Alınır mı?

Akşam yaparsanız gerçekten beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
Maalesef bunun pek bir anlamı yok çünkü üretim yılına göre belleklerin içindeki çipler değişebilir. 4000 MHz CL18 değeri yakalandıysa içinde iyi bir çip vardır.

Burada daha ucuz ayrıca. :) Şimdiden hayırlı olsun.

Maalesef bunun pek bir anlamı yok çünkü üretim yılına göre belleklerin içindeki çipler değişebilir. 4000 MHz CL18 değeri yakalandıysa içinde iyi bir çip vardır.

Burada daha ucuz ayrıca. :) şimdiden hayırlı olsun.

Senin konuda attığın link Samsung b die.

TF1D416G4000HC18EDC01​

Teşekkürler. Acaba 4400 MHz O.C. olabilir mi?

1 Ay önce aldım sistemi yeni kurduğum için 2 gün önce kullanmaya başladım mükemmel ürünler. B550F ASUS Gaming ve Ryzen 5 5600X ile kullanıyorum. Tek sıkıntı RAM'lar 2400 MHz çalışıyor. BIOS'tan Auto 4000MHz çekemiyorum hata alıyorum ama neden alıyorum bir türlü çözemedim.

1 Ay önce aldım sistemi yeni kurduğum için 2 gün önce kullanmaya başladım mükemmel ürünler. B550F ASUS Gaming ve Ryzen 5 5600X ile kullanıyorum. Tek sıkıntı RAM'lar 2400 MHz çalışıyor. BIOS'tan Auto 4000MHz çekemiyorum hata alıyorum ama neden alıyorum bir türlü çözemedim.

XMP açtınız mı?

ASUS'un XMP karşıtı D.O.C.P evet seçiyorum bu ayarı lakin PC 2 3 kez hızlıca rest çekiyor tekrar BIOS'a yönlendiriyor hatta dün hiç yollamadı mecbur anakarta BIOS'unu sıfırladım. İşlemcim Ryzen 5 5600X daha yeni çıkan serisi Ryzen'in.
Yani çözemedim bu konuyu mecbur saldım 2400 MHz stabil takılıyor şu an bunu bilen adamda yok çözüm üretse dün ekran görüntü gelmedi benim salaklığım daha 2 gün oldu ürünü açalı anakartın ekran kartı tutacağını küçük bir klips var onu kırdım ekran kartını çıkartırken BIOS pilini çıkarayım diye meğer kısadevre ile BIOS sıfırlanıyormuş kırdığımla kaldım. Ekran kartını değiştirdimde altına tutucu alacağım garanti olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı