TeamViewer ve Anydesk'e elveda

Teamviewer ve anydesk endüstride geniş yer bulan yazılımlar, Microsoft bi benzerini çıkarttı diye çökmez.

Bir yığın VNC programı var neden öldürmediler bunları, Microsoft'un RDPsi de vardıneden o da öldürmedi ki.

Amaç ve araçlar.
Hocam o mecaz anlamda. Ama insanlar bu yazılımı severlese neden indirmek için uğraşsınlar. Zaten hazırda var.

Geçen o kadar uğraştım TeamViewer bende çalışmadı. Anydesk ile çözdüm işimi. Saçma sapan hatalar veriyordu, yok karşı tarafın sürümü farklıymış yok bilmem neymiş ki ikimiz de aynı linkten indirip kurduk.

Geçen o kadar uğraştım TeamViewer bende çalışmadı. Anydesk ile çözdüm işimi. Saçma sapan hatalar veriyordu, yok karşı tarafın sürümü farklıymış yok bilmem neymiş ki ikimiz de aynı linkten indirip kurduk.
Ben halen 2. ayrı interneti olan Pc ye RDP yapamadım. Youtube da herkes nasıl bağlancağını gösteriyor. Aynı ağdaki pc ye bağlanıyor.

Benim istediğim 2 ayrı neti olan PC ye bağlanmak. Anydeskten daha hızlı ama bir türlü bulamadım adam gibi bir şey.

Ben Anydesk kullandım hep. Memnundum. Kolay.
Microsoft hesabı talep etmemesi gerek talep ederse sıkıntı bir program olur.
Hocam zaten çoğu kişide Microsoft hesabı var. Çünkü Windows kullananlara Microsoft hesap bağla diyor diye biliyorum. Olmayan da açar 2 dakikalık iş.

Birkaç program denedim ve ben şahsen kendi cihazlarıma bağlanırken Parsec kullanıyorum. Diğerlerine göre kat ve kat daha iyi (Latency, Grafik Kalitesi, Tearing, Tepkime, Kalite, Mobil Data/Wi-Fi fark etmezsizin aynı çizgiyi koruması. Dışardan mobil data ile evdeki wifi deki laptobuma bağlanıp durum kontrolü/müdahale yapıyordum.) Üstelik özelliklerin %99'u ücretsiz.

Arkadaşlar Windows yeni uygulaması ile Anydesk ve TeamViewer'e son verecek gibi duruyor.
Konu başlığı çok yanlış seçilmiş. TeamViewer gerçekten kapanıyor sandım. Başlığı yazarken çok düşündünüz mü?

Scam başlık. Olayın Temwiewer ve Anydesk ile alakası yok. İlk görünce Teamwiewer ve Anydesk'in kapatıldığını düşündüm.

Düşünmedim ama başlığı gören biri mecaz anlamda olduğunu anlar.
Ne anlar kardeşim Microsoft bir sürü alternatif yazılım çıkarıp Skype'ı falan satın aldı, üstüne lider Skype tahtından oldu artık adını duyan yok. Bir sürü uygulama kapanabiliyor bu gayet doğal. Kimse şu başlıktan piyasaya alternatif gelecek diye senelerin markalarının bir anda piyasadan silineceği anlamını çıkaramaz, çıkarırsa hokkabazın tekidir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı