Yusuf dikecin silahı
Hectopat
Yoo ben hiç yapmadım öyle bişey aga siz delirdiniz mi öyle şey olur mu sağlığından önemli mi.
Güncelleme: Herkese teşekkürler, bu olay işe yarıyor ve vücuda hiçbir zararı yok. 6'da uyanıp ağlayıp zırladım annem elini dokundurduğunda yanıyordu alnım, ölçtüğümüzde 38 dereceydi. Sonra gidip rapor aldık doktor soğuk almış dedi evde dinlensin dedi, gerçekten de çok ateşim vardı ve başım ağrıyordu. Uyandım saat 10'da kalktım eskisinden daha iyiyim, turp gibiyim hiçbir şeyim yok.
Formül: Bir adet beyaz tebeşiri herkesin evinde olan ahşap sarımsak dövme aleti ile ezin, yalnız ev boşken yapın tebeşir kolay kırılmıyor. Toz haline getirene kadar ezin hiçbir katı tebeşir kalmasın. Ardından bir su bardağına ağzına kadar su doldurup içine döküm ve için gitsin. Üstüne uyuyun sabah okullar tatil.
Kısaca sonuç: İşe yarıyor.
Ve bu videoda YouTube'dan TYT-AYT çalışan herkesin tanıdığı kimya hocası görkem hoca, tebeşir tozunun bunu nasıl yaptığını anlatıyor ve hiçbir zararının olmadığını görüyoruz, vücut buga giriyor sadece. Etkisi çok kısa zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.