Tebeşir tozu içmek zararlı mı?

Hocam yarın okula gitmemem gerekiyordu ateşimin çıkması lazımdı.

Hocam içtiniz mi?

Lezzetliydi.

Dostum küçüklüğümde solucan yutmuşluğum var ve bir şey olmadı. Arkadaş bir macera peşinde bırak yapsın tebeşir tozu içmek adam öldürmez.

Bence de.

Afiyet olsun hocam.

Sağ olun hocam.

Hocanın ismini soyismini nerede çalıştığını söyle toplu CİMER'e şikayet edelim ne dersin :D.

Yok ben kıyamam hocama. (!)

Tebeşir tozu içmek yerine öğretmeni şikayet etmeyi denemelisin. Durumu da ailene belirt. Zaten öğrendiklerinde kendileri okula gelip öğretmenle konuşacaklardır. Sonuçta tebeşir tozu içip yarından kurtulacağına, olayı büyütüp bu hocanın zırvalıklarından komple kurtulman daha mantıklı olur.

Dostum sağlıklı olmadığını biliyorum. Fakat Türkiye'de bir klasiktir önceki nesil başta olmak üzere herkes illaki içmiştir. Benim de ilk içişim olacak başıma bir şey gelir mi diye merak ediyorum sadece. Bildiğim kadarıyla vücuttaki ateş sadece vücuda yabancı madde girdiğinden yükseliyor ama forumdaki tecrübeli kişilerden tavsiye almak istiyorum.
Korkunun ecele faydası yok bunun en ağırını deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum hiç bir şey sağlığından önemli değil kafaya takma

Tebeşir tozu içmek yerine öğretmeni şikayet etmeyi denemelisin. Durumu da ailene belirt. Zaten öğrendiklerinde kendileri okula gelip öğretmenle konuşacaklardır. Sonuçta tebeşir tozu içip yarından kurtulacağına, olayı büyütüp bu hocanın zırvalıklarından komple kurtulman daha mantıklı olur.
Hocayı çok severim aslında, en iyi anlaştığım hocadır ve çoğu zaman şakalaşırız ama ters tarafları da var. Bizim sınıfı aldı bu sene ve bu yüzden sınıf disiplinini sağlamaya çalışıyor o yüzden de böyle bazı şeylere inanılnaz sert tepkiler veriyor ama öyle şikayet edilecek takıntılı bir hoca değil. Hoca konusu pek önemli değil yani.

Korkunun ecele faydası yok bunun en ağırını deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum hiçbir şey sağlığından önemli değil kafaya takma.

Ne deneyimlediniz hocam? Tebeşir tozu ile mi alakalı.

Hocam sonuçları bekliyoruz değişik bir macera olacak.

Ben de çok merak ediyorum, şu an ağzıma kötü bir tad gelmeye başladı ve midem bulanıyor o da tadıyla alakalı bence. Umarım büyük taklaya gelmem.

Hocayı çok severim aslında, en iyi anlaştığım hocadır ve çoğu zaman şakalaşırız ama ters tarafları da var. Bizim sınıfı aldı bu sene ve bu yüzden sınıf disiplinini sağlamaya çalışıyor o yüzden de böyle bazı şeylere inanılnaz sert tepkiler veriyor ama öyle şikayet edilecek takıntılı bir hoca değil. Hoca konusu pek önemli değil yani.

Ne deneyimlediniz hocam? Tebeşir tozu ile mi alakalı.

Ben de çok merak ediyorum, şu an ağzıma kötü bir tad gelmeye başladı ve midem bulanıyor o da tadıyla alakalı bence. Umarım büyük taklaya gelmem.

Hocam şu an nasilsiniz peki okuldan yirttiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı