Tebilon'dan R5 7500F - RTX 4070 Super sistem alınır mı?

Sistem darboğaz yapmaz ama biraz pahalı. Giriş seviye DDR5 işlemci tercih edecekseniz, diğer parçalar için de F/P yönelmenizi tavsiye ederim. 35-40 arası alınabilecek bir sistem.

Bilinmedik yerler degiller, alisveris yapan cok insan var. Bizzat bir deneyim yasamadim ama amazon'dan falan almiyorsan cogu yer uc asagi bes yukari ayni.

O anakarti sakin almayin, 90w vrm limiti var. 7500f de 2k'da darbogaz yapmaz.

Sistem darboğaz yapmaz ama biraz pahalı. Giriş seviye DDR5 işlemci tercih edecekseniz, diğer parçalar için de F/P yönelmenizi tavsiye ederim. 35-40 arası alınabilecek bir sistem.

Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.
1736676773119.png

Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.
O Siteler yalan, forumda falan yasak zaten.
O Sitelerde darboğaz hesaplamayın yani, sıkıntı yok sistemde.

Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.Eki Görüntüle 2394758
Hem versus gibi kıyaslama sitelerin hem de bootleneck calculator gibi sitelerin paylaşımı forumda yasak çünkü güvenilirliği yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı