Fikrinize katılıyorum ancak ileride upgrade yapmaya uygun bir sistem olmasında fayda var bence.Sistem darboğaz yapmaz ama biraz pahalı. Giriş seviye DDR5 işlemci tercih edecekseniz, diğer parçalar için de F/P yönelmenizi tavsiye ederim. 35-40 arası alınabilecek bir sistem.
Alakası bile yok. Çok rahat besler.1080p de darbogaz yapar hocam 2k da ucu ucuna yetiyor
Sistem darboğaz yapmaz ama biraz pahalı. Giriş seviye DDR5 işlemci tercih edecekseniz, diğer parçalar için de F/P yönelmenizi tavsiye ederim. 35-40 arası alınabilecek bir sistem.
O Siteler yalan, forumda falan yasak zaten.Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.
Bu tarz sitelere itimat etmeyin hocam çoğu sallamasyon oluyor bunların.Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.Eki Görüntüle 2394758
Hem versus gibi kıyaslama sitelerin hem de bootleneck calculator gibi sitelerin paylaşımı forumda yasak çünkü güvenilirliği yok.Darboğaz hesaplayıcıda yüzde 20'lik bir darboğaz gözüküyor sizce doğru mu almışken iyisini almak istiyorum oda bu gibi duruyor.Eki Görüntüle 2394758
O siteler yalan, forumda falan yasak zaten.
O sitelerde darboğaz hesaplamayın yani, sıkıntı yok sistemde.
Biraz pahalı gibime geldi, en azından daha kaliteli bir anakart olabilirdi.Forumda yasak olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakmayın sistemde sıkıntı yok diyorsunuz özelleştirmeler güzel mi sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.