- Makaleler
- 1
Yeni fark ettim hayırlı olsun. Bu arada sosyalde en çok güldüğüm kişi sendin.Bu gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın dostum.![]()
Yeni fark ettim hayırlı olsun. Bu arada sosyalde en çok güldüğüm kişi sendin.Bu gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın dostum.![]()
Teşekkürler. Evet konu dışı ve mizah konularında oldukça varımYeni fark ettim hayırlı olsun. Bu arada sosyalde en çok güldüğüm kişi sendin.![]()
Sen de iyice taktın şu "katlanarak" olayınaHayırlı olsun.
Artık katlanarak ban atarsın bize.
Hahah, kuralları ihlal etmediğiniz müddetçe ben her şeye ban atmam. Şu katlanarak esprisinin sonu da gelmeyecek herhaldeHayırlı olsun.
Artık katlanarak ban atarsın bize.
İnsanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Daha yeniyim ve ceza süreleridir, düzenlemelerdir falan pek alışamadım. Sosyal'de dakikalar dakikaları kovalıyor, sürekli yeni konular açılıyor vs. onları düzenlemekle falan uğraşıyorum. Yine yoğunluk olarak mizah konularından falan eksik olmamBurası dahil bir çok forum sitelerinde üyeler moderatör olunca mesaj katkılarını azaltıp yetkilerine daha fazla öncelik sağladığına çok şahit oldum. Bu şekilde olmaz umarım hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.