Technopat bildirimlere basınca okundu olarak işaretlenmiyor

Okundu olarak işaretlemek neden bu kadar zor onu anlayamadım. XenForo'ya güncelleme geldi ve böyle oldu.
Kardeşim, eski hali daha pratik. İlk defa görüyorum böyle saçma bir olayı. Nerede görülmüş basınca okundu işaretlemeyen bir forum sitesi var mı? Ben daha yeni görüyorum böyle bir şeyi.

Kardeşim eski hali daha pratik. İlk defa görüyorum böyle saçma bir olayı. Nerede görülmüş basınca okundu işaretlemeyen bir forum sitesi var mı? Ben daha yeni görüyorum böyle bir şeyi.
Özellikle eklenmiş bir güncelleme değil. XenForo güncellemesi ile geldi. Ayrıca tek bir tuşla hepsi eskisi gibi okunmuş olarak ayarlanabiliyor, bunu gözünüzde büyütmenize anlam veremiyorum.

Özellikle eklenmiş bir güncelleme değil. XenForo güncellemesi ile geldi. Ayrıca tek bir tuşla hepsi eskisi gibi okunmuş olarak ayarlanabiliyor, bunu gözünüzde büyütmenize anlam veremiyorum.
Bak durum şöyle, mesajlara yazarsın toplu halde okursun bildirim gelir okundu işaretlersin tamam lakin o konulara yine mesaj gelip o bildirimi silmek için tekrar okundu olarak işaretlemek sana kalıyor. Önceden ne güzel bastığında gidiyordu bildirim simgesi. Misalen o bildirim simgesi sana heyecan verir yeni bir alıntı olmuş, yeni bir beğeni olmuş diye. Şimdi bunun değeri kalmadı. Okuduğun şey yine geliyor karşına. Herkesin görüşü kendine ama ben bu olayı beğenmedim.

Bak durum şöyle, mesajlara yazarsın toplu halde okursun bildirim gelir okundu işaretlersin tamam lakin o konulara yine mesaj gelip o bildirimi silmek için tekrar okundu olarak işaretlemek sana kalıyor. Önceden ne güzel bastığında gidiyordu bildirim simgesi. Misalen o bildirim simgesi sana heyecan verir yeni bir alıntı olmuş, yeni bir beğeni olmuş diye. Şimdi bunun değeri kalmadı. Okuduğun şey yine geliyor karşına. Herkesin görüşü kendine ama ben bu olayı beğenmedim.
Bir kere okundu işaretlenen şey yeniden mi bildirim olarak geliyor? İlginç, bende böyle bir durum yok.

Bildirim gelen mesajlar aynı konuda olsa dahi aynı sayfada olmayabiliyor. Sistem, bildirimle gelen içeriği gördüğünüzü kabul edecek ki okundu işaretlenecek, belki anlattığınız durumla alakası vardır diye yazayım dedim.

Bir kere okundu işaretlenen şey yeniden mi bildirim olarak geliyor? İlginç, bende böyle bir durum yok.
O konuya mesaj yazılınca yine bildirim geliyor yine okundu olarak işaretlemek zorunda kalıyorsun diyorum.

O konuya mesaj yazılınca yine bildirim geliyor yine okundu olarak işaretlemek zorunda kalıyorsun diyorum.
O normal zaten. Her seferinde okunduya basılacak. Dediğim gibi, XenForo güncellemesiyle otomatik geldi, kasıtlı bir özellik ekleme durumu yok.

O normal zaten. Her seferinde okunduya basılacak. Dediğim gibi, XenForo güncellemesiyle otomatik geldi, kasıtlı bir özellik ekleme durumu yok.
Biliyorum hocam bana göre saçma olmuş diyorum yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı