Technopat bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözüm meclisten dışarı ama biraz da egolu tipler arttı ya da bazıları ego kazandı maalesef buralarda. O yüzden de çoğu kişinin yazası da foruma giresi de kalmıyor maalesef. Bunun da etkisi var biraz bence.
Technopat kurallarını çok esnetti maalesef. Otoritenin olmadığı yerde ciddiyet olmaz maalesef.

Bana da düşük IQli demişti moderatör sadece sildi.

Technopat kurallarını çok esnetti maalesef. Otoritenin olmadığı yerde ciddiyet olmaz maalesef.
Kural esnemesinden ziyade ceza süreleri azaldı bir de. Eskiden hata yapınca bir gün gidiyordu. Şimdi 10dk. yarım saat anca. O da adam gidiyor su falan içip geliyor tamam zaten Sonra devam.

2020 yazı bence en iyi dönemdi, herkes herkesi tanırdı sanki. Yani ben öyleydim, forumdaki arkadaşlarla dost gibi geçinirdik. Beğeni sayısı da profilimiz de yazardı, beğeni sayım mesaj sayımın 2 katı olunca sevinmiştim, ta ki beğeni sayısı kaldırılana kadar. Ama hâla Türkiye'nin en iyi teknoloji forumu, o kadar kaliteli ki rakibi yok, tek rakibi var, o da kendisi.

Yanlış bilgi. Minimum ceza bir saattir.
Yoo. Gayet 10dk. sonra yazan adam görüyorum ben. Ayrıca ben moderatörken de kısaydı cezalar. Şu an moderatör değilim sonradan değişiklik yapıldıysa bilemem.

Ben 1 ay yiyorum hocam.
Onu benim de yemişliğim var tabii ki Ama eskiden bir günden kısa ceza yoktu düşün Bir süre sonra artık “olur olur yeriz yeriz” diyorduk resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…