Technopat çok kötü bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceza yediğimde bende başta sinirlendim. Kendi kendime şöyle söyledim. "Nokta koymadım diye ceza mı verilir ya?" Ama sonra fark ettim ki bu aslında işime yarıyor. Buna ceza olarak değil uyarı olarak bakarsan aslında iyi bir şey. Seni geliştirir. Anne babalarımızın öğütleri gibiler bu cezalar. Dikkate alırsan senin için iyi, sinir ile yaklaşırsan kötü.

Arkadaşlar dediğim gibi Technopat çok kötü bir site yazdığınız her şeye ceza alıyorsunuz onay bekleme saçmalığı falan var gelin donanım arşivi foruma katılın gerçekten arkadaşlar çok yardımcı oluyor.
Konuyu açtığınızda en fazla 7dk içinde cevap veriyorlar.
E ne diye Technopat hesabın var, gidip silsene o zaman.
5 yıldır üyeyim buraya ve 'kötü' diyebileceğiniz en son forum burası.

Kötü denilebilecek ilk forum ShiftDelete'dir bu arada :D

Beetlejuice Eating 06062020221624.jpg

Kusura bakmayın, ben yazım hataları, '' ARkşlar Bici Doplm İymi? '' ile dolu bir anasayfa gördüğüm zaman gözüm kanıyor. Buna '' Rampage PSU çok iyi '' ve '' Matkapla hava alan kasa yaptım '' gibi konu başlıkları da dahil. Technopat'ın bana kattığı iyi ve kötü 2 şey oldu; iyi olanı, artık noktalama işaretlerine ve kelime yazımlarına daha çok dikkat ediyorum. Kötü olan şey ise sizin gibi Türk olup da yabancılardan daha kötü Türkçeye sahip olan kişiler gözüme daha da batmaya başladı.

Arkadaşlar dediğim gibi Technopat çok kötü bir site yazdığınız her şeye ceza alıyorsunuz onay bekleme saçmalığı falan var gelin donanım arşivi foruma katılın gerçekten arkadaşlar çok yardımcı oluyor.
DA Forum'da adamın ne dediğini bile anlayamıyorsun. İstesen de olmuyor. Daha Ryzen bile diyemeyen adamdan çözüm istemek saçma olur.

Technopat-cok-koetue-bir-yer. 958225/ imla dersini kaçırdıysan bizi neden örgütlüyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı