Technopat çok kötü bir yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bu DA propagandası mı ? Zorla tutan yok gidebilirsin. Ben de bayılmıyorum ceza almaya, konulara onay beklemeye fakat ne yapalım yapacak bir şey yok. Bu koşullar burasının kötü olduğu anlamına gelmez. Hadi eyvallah.
Edit: Yorumları okudum da adama açık açık "gerizekalı" demediğiniz kalmış he.

Sayamadığım kadar nokta hatasından ceza yedim. Artık yazabiliyorum. Bu Technopat sayesinde. Yazım denetimi diye bir şey varmış onu öğrendim😂

Adam her şeye ceza alıyorsunuz demiş herkes Türkçe dile takmış. Kısmen haklı arkadaş ama kimsenin de bu kadar karalama yapmasına gerek yok. Bende en son açtığım konuda bilgilerimin imza kısmında yazdığını belirttim ceza aldım. Ne gerek var bunun için ceza vermeye. Keyfi cezalar da veriliyor. Uyarı verirsin ya da düzeltmek için mesaj atarsın düzeltilir. Açtığım konuya cevapta alamıyorsun yorum gelse cevapta veremiyorsun.

Ekran kartın Nitro hayırlı olsun. Nitro diye ad koyup satma politikası. Eski Nvidia 8800 Ultra da da o vardı.
Bu forum 220 ile gidene ceza yok radardan yırttı. 80 ile giden ceza yedi ona benziyor.

Geçen gün Hdmi bağlantı ile 120 hz alabiliyorum monitörümden. Yanlış bilgilendirme deyip ceza verdi canı sağolsun.
Millet forumda birbirine saldırıyor bazı insanlar ona bişey yok. Yazım şeylerine var. Nasıl bir şeydir.

Ben de en son açtığım konuda bilgilerimin imza kısmında yazdığını belirttim ceza aldım. Ne gerek var bunun için ceza vermeye?
Çünkü imzalar bir süre sonra değişiyor ve sonradan o konudaki çözüme ihtiyacı olanlar da o bilgilerden faydalanamıyor.

Bu arada alıntı yaptığım kısımdaki kalın yerler de yazım yanlışına giriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı