Technopat Çok Kuralcısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
technopat merhaba burdan bir şikayet dile getireceğim ben konu açıyorum capsloka basmamışım fark etmiyorum hemen ceza böyle böyle devam etti 1 hafta filan çok uzun bi ihtiyacım oluyor anlamıyorum am banlı oluyorum başka hesaptan yazayım diyorum çoklu hesaplılık 1 hafta ban diyorsunuz böyle yapmayın ama ben tam olarak klavyeden yazamıyorum düzgün bunun için 1 hafta 1 hafta ban yiyotum ayıptır

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın kuralcı olduğu doğrudur.

Sürekli tekrar eden hatalar yüzünden ceza süreniz uzayabilir. İstisnalar dışında uyarı tablosundaki süreler ele alınır. Temel olarak cümle sonuna noktalama işareti ve cümleye büyük harf ile başlamaya özen gösterirseniz bazı kusurlar göz ardı edilebilir.

Şimdi de görüyorum ki hala Türkçe kurallarına hakim değilsiniz ve hala hata yapıyorsunuz. Yazınızı yazmadan önce 1 defa okursanız hatalarınızı siz de fark edeceksiniz.

Moderasyon Notu: Hataların görünmesi için ana konuda herhangi imla düzenlemeleri yapılmamıştır.

Türkçe kurallarına göre düzenlenen metniniz.
Technopat merhaba. Buradan bir şikayet dile getireceğim. Ben konu açıyorum. Capslok'a basmamışım, fark etmiyorum. Hemen ceza böyle böyle devam etti. 1 hafta filan çok uzun bir ihtiyacım oluyor. Anlamıyorum ama banlı oluyorum başka hesaptan yazayım diyorum çoklu hesaplılık 1 hafta ban diyorsunuz. Böyle yapmayın ama ben tam olarak klavyeden yazamıyorum düzgün. Bunun için 1 hafta 1 hafta ban yiyorum ayıptır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı