Technopat dışında kaliteli forumlar

2000-2013 arası DH Forum iyi bir yerdi. Sonra 2013'ten sonra bozdu mesela orası. Technopat şu an kendini bozmayan tek forum. Türkiye topraklarında daha kaliteli bir forum yok. Yabancı forumları güzel. Reddit'de bazı donanım, yazılım sayfalarını takip ediyorum yabancıların. Çok güzel içerikler çıkarıyorlar.

2000-2013 arası DH Forum iyi bir yerdi. Sonra 2013'ten sonra bozdu mesela orası. Technopat şu an kendini bozmayan tek forum. Türkiye topraklarında daha kaliteli bir forum yok. Yabancı forumları güzel. Reddit'de bazı donanım, yazılım sayfalarını takip ediyorum yabancıların. Çok güzel içerikler çıkarıyorlar.
Ülkemizde üye olup kullandığım tek forum burası. Ancak bunun sebepleri var elbet. Diğer forumlarda ziyaretçi olarak zaman geçirdim az da olsa. Kıyaslamak istemediğimi belirtmiştim konu başında bazı tartışmalar çıkabilir diye düşünerekten. Hala bunu düşünerekten çok detaya girmeyeceğim. Fakat en iyisinin Technopat olduğunu düşündüğümü de söylemekte bir sakınca yok. Reddit önerisi için de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı