Technopat Efkar Köşesi

129437

Megapat
Merhabalar Technopat Ailesi. Hep teknoloji mi konuşacağız? Biraz da efkarlanalım. İyidir. Hikayelerinizi bekliyorum. Ben anlatmak isterdim fakat anlatmayacağım.

Bende de durum aynı.. Yalnızım.. Ciddi manada yalnızım.. Hiç arkadaş edinme gereksinimi duymadım, ihtiyaç duyduğumdaysa edinemedim.. Edinmedim yada edinemedim.. Hangisi önce başladı bilmiyorum ama sonuçta yalnızım.. Hayatımda topu topu 5 kişi var. Onlar da aileden.. Çocuk da değilim ki basmışım yirmisine.. Manyak da değilim ya, hadi salaklığımdan öyleyim diyeyim.. Sanırım acayip ruhsuzluktan ve tembellikten kaynaklanıyor bunlar.. Bilemiyorum yani herkesin sorunları farklı sonuçta.. Ama bende durum bu..

9 aydır sabah 6:00 da kalkıp işe gidiyorum, akşam 02:00 da çıkıyorum. İnan çocukluğumu özledim. İş derdi yok, dert yok ve tasa yok. Allah'tan çocuğum olacak. Allah nasip ederse çocukluğumu yeniden yaşamaya başlarım.

Bende sizdenim yaşım 17 okul hariç arkadaşım yok asosyallik berbat birşey kafa bozulunca kendimi pc ye veriyorum ne garip bir hayat.

kardeş valla bizde'de öyle ya...

"Arkadaşın çok olur ama zor günde yok olur, Benden sana bir akıl aklın varsa tek takıl."

"Gene alıntı."
"Seni sevmek ibadetim ama sevemem cen..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…