Technopat Efkar Köşesi

Yalnızlık... Verdiğin değerin, sevginin karşılığını alamamak... Çirkin olmak... Hiç bir kızın sana bakmaması... Hak ettiğin değeri görememek... Sevdiğin insanın ölmesi... Yaş geçtikte sorumluluk hissi... Zombi olmuşum haberim yok :) Sıkıcı, monoton bir hayat yaşıyorum. Param yok, eğlenecek arkadaşlarım yok, sevgilim yok... Yok oğlu yok. Ama buna da şükür :) Yatacak sıcak bir yatağımız, yiyecek yemeğimiz var. Elimiz kolumuz da sağlam Allah'a şükür.

Dostum aradığım veya aradığımız şey bir toplulukta reklam yapmak değil. Selam, sabah vereceğim iki arkadaşım olsun yeter. Halini hatrını sorayım, sıkıntısına yardım edeyim benim için kafi. Lakin bundan sonra pek de istemiyorum. Ergen tribi gibi değil de kafa dinlemek daha mı iyi ne veya kendi aklınla dertleşmek.

Bunlar hep büyüklerin suçu! İnsanlar yeşillikleri kaldırıp anca bina vb. yapıyor. Bizde tabi oynayacak gezecek yer bulamayınca evlere kapanıyoruz. Bunlar hep insanlığın suçu, birde önyargı var herkezde artık. Hayat yaşanılmaz hale geliyor...

Bende sizdenim yaşım 17 okul hariç arkadaşım yok asosyallik berbat birşey kafa bozulunca kendimi pc ye veriyorum ne garip bir hayat.
Dostum senin çözümün basit.. Kendini spora ver o yaşta.. Taekwondo tavsiyemdir.. Bayağı açılırsın.. Ben birkaç ay oldu bırakalı.. Ondan dolayı böyle oldum sanırım.. Boşluktan öyle diye düşünüyorum.. Çaktırma ondan önce de böyleydim :D
Yalnızlık... Verdiğin değerin, sevginin karşılığını alamamak... Çirkin olmak... Hiç bir kızın sana bakmaması... Hak ettiğin değeri görememek... Sevdiğin insanın ölmesi... Yaş geçtikte sorumluluk hissi... Zombi olmuşum haberim yok :) Sıkıcı, monoton bir hayat yaşıyorum. Param yok, eğlenecek arkadaşlarım yok, sevgilim yok... Yok oğlu yok. Ama buna da şükür.. Yatacak sıcak bir yatağımız, yiyecek yemeğimiz var. Elimiz kolumuz da sağlam Allah'a şükür.
Sezercik: Aslan Parçası :D Aklıma getirdin birden..
Bunlar hep büyüklerin suçu! İnsanlar yeşillikleri kaldırıp anca bina vb. yapıyor. Bizde tabi oynayacak gezecek yer bulamayınca evlere kapanıyoruz. Bunlar hep insanlığın suçu, birde önyargı var herkezde artık. Hayat yaşanılmaz hale geliyor...
Aslında evet kardeşim.. Her yan bina, beton.. Isırgan Ali, Kıvırcık Otu'nda dediği gibi.. "Yaylalara veda ettik ve de dağlara; Yatağı yorganı alıp düştük yollara; Gülü çemeni değiştik kör betonlara; Köyü düşündükçe anam içim yanıyor; Yanıyor da güzel anam yürek kanıyor.." Onlar mahvetti biz çekiyoruz ceremesini.. :kararsız:

Size bir mesaj vermek istiyorum. İnsanlar kader denilen kavramı çok yanlış anlıyorlar. İnsanlar doğdukları yeri, doğacakları zamanı, ailesini, tipini seçemezler. Kader budur, herkes yakışıklı veya güzel olmak ister. Zengin aile çocuğu olmak ister ve benzeri. Kader bu saydıklarımdır, geriye kalan her şey insanların kendi seçimidir. Arkadaş isteseydiniz çıkar bulurdunuz. Kimse size bulma demiyor.

Size bir mesaj vermek istiyorum. İnsanlar kader denilen kavramı çok yanlış anlıyorlar. İnsanlar doğdukları yeri, doğacakları zamanı, ailesini, tipini seçemezler. Kader budur, herkes yakışıklı veya güzel olmak ister. Zengin aile çocuğu olmak ister ve benzeri. Kader bu saydıklarımdır, geriye kalan her şey insanların kendi seçimidir. Arkadaş isteseydiniz çıkar bulurdunuz. Kimse size bulma demiyor.
Zengin olmak bir işe yaramıyor, para varsa ailen bile dağılabiliyor. Bir gün bakıyosun Mercedes-BMW ile geziyon, bir bakıyorsun aile dağılmış, kimse seni yanına almamış, 1 parça ekmek için iş arıyorsun.

Zengin olmak bir işe yaramıyor, para varsa ailen bile dağılabiliyor. Bir gün bakıyosun Mercedes-BMW ile geziyon, bir bakıyorsun aile dağılmış, kimse seni yanına almamış, 1 parça ekmek için iş arıyorsun.
Türk filmi izleme nesli olduğumuz için böyle düşünmemiz doğal. Ben gerçeklerin yanında varsayım yaptım sadece.(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı